Prima pagină » Cancan » Iulia Vântur a strălucit la nunta lui Anant Ambani. Iubita lui Salman Khan a arătat ca o zeiță

Iulia Vântur a strălucit la nunta lui Anant Ambani. Iubita lui Salman Khan a arătat ca o zeiță

15 iul. 2024, 15:14,
BZI.ro, în Cancan

Iulia Vântur a strălucit la propriu la nunta lui Anant Ambani, fiul unui magnat indian, eveniment care a atras vedete și personalități din lumea întreagă. De precizat că românca noastră a făcut furori cu ținutele alese pentru evenimentul ce s-a întins pe trei zile.

În acest weekend, Anant Ambani, fiul preşedintelui Reliance Industries, Mukesh Ambani, s-a căsătorit cu Radhika Merchant, în cadrul unui eveniment extravagant ce a făcut înconjurul mapamondului și la care au participat celebrități din toate colțurile lumii, potrivit Unica.

Iulia Vântur a strălucit la nunta lui Anant Ambani

Anant, fiul cel mic al magnatului miliardar Mukesh Ambani, şi logodnica sa Radhika Merchant, ambii în vârstă de 29 de ani, s-au căsătorit în weekend în Mumbai, India, după luni de petreceri premergătoare căsătoriei.

La eveniment au participat foarte multe vedete de talie mondială, dar și personalități politice. Kim Kardashian, actorul John Cena şi foştii lideri britanici Tony Blair şi Boris Johnson au luat parte la grandiosul eveniment. Kim Kardashian și sora ei, Khloe, dar și Iulia Vântur și iubitul ei, Salman Khan, au fost prezenți la nuntă, iar românca noastră a făcut furori cu ținutele alese pentru evenimentul ce s-a întins pe trei zile.

Iulia Vântur a optat pentru ținute elegante, tradițional indiene, cu diverse aplicații strălucitoare aurii sau argintii. Kim Kardashian a ales o rochie roșie pentru una dintre serile evenimentului, iar apoi s-a îmbrăcat într-o rochie albă împodobită cu diamante.

A făcut senzație cu Salman Khan pe ringul de dans

Iulia Vântur și Salman Khan au participat și la petrecerea de dinaintea nunții, ce a avut loc în urmă cu o săptămână. Cei doi au fost filmați în timp ce dansau pe ringul de dans alături de ceilalți invitați. În primăvară, a mai avut loc o petrecere grandioasă pentru a anunța nunta ce a avut loc acum, dar Iulia Vântur a ratat acel eveniment pentru că se afla în România la momentul respectiv, să-și viziteze mama.

„Anant teste un tip foarte fain, e un tip cu picioarele pe pământ. Întregii familii îi pasă și de clasa de jos, ajută foarte mult. El are afaceri peste tot, absolut în orice domeniu. Ajută oamenii. Zilnic, părinții lui semnează cec-uri de zeci de mii, pentru operații de inimi, de ochi”, i-a spus Iulia Vântur lui Cătălin Măruță, acum câteva luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *