Prima pagină » Radio » Actualitate » Iulia Vântur a recunoscut de ce s-a despărțit de fostul iubit. Vedeta a fost patru ani împreună cu Marius Moga

Iulia Vântur a recunoscut de ce s-a despărțit de fostul iubit. Vedeta a fost patru ani împreună cu Marius Moga

27 iun. 2023, 09:52,
în Radio

În urmă cu ceva timp, Iulia Vântur a recunoscut de ce s-a despărțit de fostul iubit, Marius Moga, cu care a avut o relație timp de patru ani. La acea vreme, multă lume se aștepta chiar la o căsătorie, după cum evoluase povestea lor de iubire. Cu toate acestea, se pare că Iulia Vântur ar fi călcat strâmb în relație și astfel s-a ajuns la despărțire.

Vreme de patru ani, Marius Moga și Iulia Vântur au format un cuplu atipic. Chiar dacă la început puțini au fost cei care au dat o șansă poveștii lor de iubire, mai apoi toată lumea era convinsă că cei doi se vor căsători. Și totuși, în 2011, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, deoarece Iulia se simțea neglijată în relație.

Iulia Vântur a recunoscut de ce s-a despărțit de fostul iubit

Iulia Vântur și Marius Moga s-au iubit pătimaș timp patru ani cu toate că la începutul relației nimeni nu le dădea nicio șansă. Cu toate acestea, povestea lore de iubire a evoluat frumos și au fost chiar la un pas să ajungă în fața altarului. Numai că de la o vreme, fosta prezentatoare a ajuns să sufere foarte mult din cauza carierei compozitorului. Potrivit informațiilor de la acea vreme, blondina ar fi fost cea care a călcat strâmb în relație, moment în care cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

„Am trăit foarte multe experienţe împreună şi e un om important în viaţa mea. Am ajuns într-un alt nivel care mă satisface foarte tare, care-mi place foarte mult. Clar am evoluat! Marius a fost oglindă pentru mine, şi eu pentru el. M-a ajutat foarte mult să mă cunosc. În primul rând suntem foarte buni prieteni. Adică un prieten pe care îl câştigi aşa şi-l păstrezi. E cel mai important lucru. Am învățat multe și am crescut și evoluat împreună.

Ne-am modelat unul pe celălalt. Am învățat ce înseamnă dragostea adevărată și pură, mai ales după ce am terminat relația. Abia după am simțit dragostea aia necondiționată – când nu mai vreau nimic de la el, ci doar să-i fie bine”, spunea Iulia Vântur, în urmă cu ceva timp.

Marius Moga are o căsnicie de 8 ani

După despărțirea de Iulia Vântur, Marius Moga s-a dedicat în continuare muncii sale, însă cum a prins momentul potrivit și-a întemeiat o familie. Ajuns la 41 de ani, Marius Moga este de multă vreme unul dintre cei mai tari producători muzicali de la noi. Dacă pe plan profesional strălucește, și pe plan personal este foarte împlinit de când și-a făcut o familie frumoasă cu Bianca Lăpuște, cea care i-a dăruit și o mândrețe de fetiță.

Din 2015, Marius și Bianca sunt o familie și în acte, au împreună o fetiță superbă, iar de la începutul declanșării pandemiei, s-au mutat în casa mult dorită.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`