Prima pagină » Cancan » Iulia, iubita lui Tudor Chirilă, a întors toate privirile la Festivalul Brazilor de Crăciun. Cum și-a făcut apariția

Iulia, iubita lui Tudor Chirilă, a întors toate privirile la Festivalul Brazilor de Crăciun. Cum și-a făcut apariția

13 dec. 2023, 10:03,
BZI.ro, în Cancan

Iulia, iubita lui Tudor Chirilă, a întors toate privirile la Festivalul Brazilor de Crăciun, un eveniment caritabil dedicat copiilor. Tânăra a participat cu un brad stilizat alături de Ovidiu Buta, care a fost cumpărat cu 10.000 de euro. Iubita lui Tudor Chirilă a strălucit la acest eveniment într-o rochie neagră, din catifea, cambrată.

Discreta și frumoasa iubită a lui Tudor Chirilă a început să fie tot mai prezentă în spațiul public de când este antreprenor. Anul acesta, Iulia Mîzgan a participat la gala caritabilă Festivalul Brazilor de Crăciun, iar reușita ei este admirabilă. Brăduțul stilizat de ea și de Ovidiu Buta a fost cumpărat cu o sumă exorbitantă, care va merge către organizația Salvați Copiii România.

Iulia, iubita lui Tudor Chirilă, a întors toate privirile la Festivalul Brazilor de Crăciun

Ediția cu numărul 23 a galei caritabile Festivalul Brazilor de Crăciun a avut loc la Muzeul Național de Artă al României. Anul acesta a participat și Iulia Mîzgan, care a mizat pe joc și pe joacă în stilizarea bradului ei, scos la licitație. Iubita lui Tudor Chirilă deține un magazin online de jucării, iar acest lucru a inspirat-o pe ea, dar și pe Ovidiu Buta, în realizarea brăduțului. Acesta a fost licitat și cumpărat contra sumei de 10.000 de euro, după cum a anunțat Iulia.

Partenera de viață a artistului de la Vama a strălucit într-o rochie neagră, din catifea, cambrată, care i-a pus în evidență silueta impecabilă. Ținuta a fost accesorizată cu sandale fine, iar coafura „wet-look” și machiajul puternic au completat superb apariția Iuliei.

„Anul acesta am participat alaturi de „Mara&Tom” și Ovidiu Buta la Festivalul Brazilor de Crăciun cu bradul Let it play, un brad de poveste, cu un mesaj clar. Am plecat de la ideea în care noi credem cu tărie, că jocurile copilăriei și ceea ce fac ele cu adevărat pentru un copil sunt extraordinar de importante: îl ajută să fie mai încrezator, creativ și curios.

Creativitatea nu este doar apanajul geniilor sau artiștilor. Dimpotrivă, este un suport esențial pentru orice proces de învățare și dezvoltare și formează adulții de mai târziu. Bradul a fost adjudecat de BCR contra sumei de 10.000 de euro. Mulțumiri!”, este mesajul Iuliei Mîzgan, postat pe contul de Instagram.

Bradul Untold, licitat pentru 140.000 de euro

Tradiționalul eveniment caritabil organizat de „Salvați Copiii” are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii proveniți din familii vulnerabile. Anul acesta, cea mai mare sumă a fost licitată pentru bradul Untold, 140.000 de euro, care reprezintă un record absolut pentru eveniment. 22 de brazi unicat, creați de designeri și artiști români, au fost licitați la evenimentul caritabil organizat de „Salvați Copiii”.

Amalia Năstase, ambasador Salvați Copiii România a venit cu un bilanț fericit al galei de anul acesta.

„Am depășit suma de 1 milion de euro la Gala Brazilor de Crăciun din acest an. Suntem foaaaaaarte fericiți. Felicitări, Salvați Copiii România și Gabriela Alexandrescu pentru performanța de a avea cel mai longeviv festival de strângere de fonduri în beneficiul copiilor. Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să strângem aceste fonduri. Mulțumesc, Răzvan Vasilescu pentru susținerea ta, nu aș putea face foarte multe din câte fac, fără tine”, a fost mesajul Amaliei Năstase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024