Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iulia Albu o desființează pe Denise Rifai. Criticul de modă nu a fost deloc mulțumit când a văzut cum s-a îmbrăcat prezentatoarea

Iulia Albu o desființează pe Denise Rifai. Criticul de modă nu a fost deloc mulțumit când a văzut cum s-a îmbrăcat prezentatoarea

28 nov. 2022, 20:02,
în Cancan ultimă oră

Iulia Albu a criticat ținuta vestimentară adoptată de Denise Rifai la Premiile TV Mania. Criticul de modă nu a fost deloc mulțumit când a văzut cum s-a îmbrăcat prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” pentru evenimentul respectiv.

Ținuta neagră pe care a optat să o poarte moderatoarea emisiunii „40 de întrebări”, la Premiile TV Mania, nu a convins-o deloc pe Iulia Albu.

Iulia Albu a criticat stilul vestimentar al lui Denise Rifai

Pe 15 noiembrie a avut loc gala Premiilor TV Mania, eveniment la care au participat mai multe vedete, printre care și Denise Rifai, care a câștigat și un premiu pentru emisiunea sa de la Kanal D. Deși a avut grijă să poarte haine de firmă, celebra moderatoare nu a reușit s-o impresioneze pe stilistă. Din contră, Iulia Albu a criticat-o pe Denise Rifai și a spus că geanta ei arată ca o simplă pungă.

De asemenea, Iulia Albu a spus că Denise Rifai nu știe ce mărime poartă la picior și a purtat o pereche de pantofi mult prea mari pentru ea, motiv pentru care, criticul de modă i-a dat chiar și un sfat.

„Nu e o pungă? E o geantă? Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față (…) branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așează unde trebuie”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.

În schimb, Ovidiu Buta alături de care Iulia apare în emisiunea de la Antena Stars a fost ceva mai blând cu Denise Rifai, spunând despre aceasta că s-a prezentat „la eveniment arătând civilizat.”

De ce se îmbracă Denise Rifai numai în negru

Și pentru gala premiilor TV Mania, Denise Rifai a ales tot o ținută neagră așa cum poartă în fiecare emisiune de la Kanal D. Telespectaorii care o urmăresc au sesizat că vedeta se îmbracă întotdeauna numai în negru. Potrivit moderatoarei, invitatul trebuie să fie în centrul atenției și nu ea.

„Această non-culoare, negru, este cea pe care eu o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că ține de formatul 40 de întrebări.

Este una dintre chestiile pe care noi le avem la emisiune, ca eu să nu schimb prea mult și să fiu aceeași în fața invitatului și în fața telespectatorilor, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care-l am în față. Deci eu rămân aceeași, îmbrăcată în negru. Nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile”, a declarat aceasta pentru colegii săi de la Kanal D.

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, iar în cadrul galei Premiile TV Mania a primit trofeul pentru „Cea mai bună emisiune de interviuri portret”. În viața personală, vedeta Kanal D a recunoscut, recent, că nu a reușit să-și împlinească cea mai mare dorință, aceea de a deveni mamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`