Prima pagină » Cancan » Iulia Albu o desființează pe Andreea Bănică, după ce s-a pozat cu un localnic, în vacanța din Kenya: „Mi se pare jenant”

Iulia Albu o desființează pe Andreea Bănică, după ce s-a pozat cu un localnic, în vacanța din Kenya: „Mi se pare jenant”

28 apr. 2021, 16:05,
BZI.ro, în Cancan

Face ce face și iese în evidentă de fiecare dată când comentează ținutele purtate de vedetele de la noi. De această dată, aflată în platoul emisiunii „La Măruță”, Iulia Albu o desființează pe Andreea Bănică, după ce artista s-a pozat alături de un localnic în vacanța din Kenya. Ținuta pe care Andreea a purtat-o în vacantă a fost intens comentată de fosta soție a lui Mihai Albu.

Nonconformista Iulia Albu este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din România dar și una dintre cei mai influenți fashion editori români, având o activitate publicistică bogată.

Iulia Albu o desființează pe Andreea Bănică

Iulia Albu nu s-a putut abține nici măcar în Săptămâna Mare! Aflată în platoul emisiunii „La Măruță”, vedeta a comentat ținutele pe care divele din showbiz au ales să le poarte. Cu unele a fost mai blândă, dar când a văzut pozele Andreei Bănică din vacanță a luat foc.

Cunsoscută pentru stilul acid cu care comentează fiecare apariție a vedetelor din România și nu numai, Iulia Albu și-a dat în petec și de data aceasta. Cea care a avut de suferit la rubrica „Marțea Neagră” de la PRO TV, a fost nimeni alta decât Andreea Bănică. Iulia nu a apreciat deloc ținutele pe care artista le-a purtat în vacanța din Kenya.

” E Săptămâna Mare, avem voie să spunem ceva de rău? Eu cred în Dumnezeu. Astăzi avem de discutat și ce s-a întamplat la Oscaruri, dar și aici. Andreea Bănică a fost în Kenya, acolo e nepoliticos să ai părul despletit, să apari mai dezbrăcată.

Mi se pare jenant cum a apărut într-o poză alături de cineva. Se vedea că omul nu se simțea confortabil. Mi se pare bine să citiți când mergeți într-o destinație, să vedeți obiceiurile locului”, a adăugat criticul.

„Mai încearcă, ești o fată deșteaptă și o să-ți iasă până la urmă „

Atacurile nu s-au oprit aici. Seria a continuat și mai grav. Iulia a sesizat că Andreea este încălțată cu o pereche de sandale cu toc, ceea ce i-a produs o mare durere de cap. În concepția ei, este de prost gust să porți aceste încălțăminte cu toc tocmai atunci când este pe o suprafață acoperită de iarbă.  Cu toate acestea, vedeta a ținut să o încurajeze pe artistă spunându-i să mai încerce pentru că s-ar putea să aibă noroc.

”Nu este nimic mai de prost gust decât să te pozezi în iarbă cu tocuri. Tocurile se pot rupe, se pot umple de noroi. Eu apreciez că încerci să faci content mai de calitate, dar mai încearcă, pentru că ești o fată smart și o să-ți iasă până la urmă.

Și Madonna a mers în Kenya, dar era foarte îmbrăcată, chiar dacă nu avea părul prins”, a mai adăuga Iulia Albu.

Iulia Albu i-a declarat război Oanei Roman în cadrul emisiunii “La Măruță”

Chiar dacă la vârsta de 44 de ani Oana Roman a câștigat lupta cu kilogramele, slăbind vizibil, ea își modifică foarte mult pozele postate pe rețelele de socializare. Aceasta, alături de alegerile sale vestimentare reprezintă motivele pentru care Iulia Albu o dă ca exemplu de: “Așa nu!”.

“Foarte îndrăzneață fotografia pentru ea. Ar putea să fie o inspirație pentru fete cu siluete care nu se încadează în șablonul 90-60-90. Nu m-am luat de niciun defect, tocmai nu înțeleg de ce din nou a postat o fotografie atât de prelucrată. Acum vreo săptămână am mai comentat asta la adresa ei”, a precizat criticul de modă în cadrul rubricii pe care o are la emisiunea care rulează la Pro TV.

Carismatica blondă susține naturalețea și își dorește ca vedetele din showbizul mioritic să înceapă să militeze în această direcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *