Prima pagină » Cancan » Iulia Albu, nemachiată și în ipostaze surprinzătoare. Cum se pregătește vedeta pentru emisiunea „Dancing on ice: Vis în doi”

Iulia Albu, nemachiată și în ipostaze surprinzătoare. Cum se pregătește vedeta pentru emisiunea „Dancing on ice: Vis în doi”

22 feb. 2022, 14:09,
în Cancan

Controversata Iulia Albu a apărut recent nemachiată și în ipostaze surprinzătoare. Frumoasa creatoare de modă nu a ezitat să se afișeze fără un pic de machiaj, iar reacțiile și comentariile nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare.

Iulia Albu va participa la un nou show de televiziune care va debuta în curând pe marile ecrane. Iată cum se pregătește vedeta pentru emisiunea „Dancing on ice: Vis în doi.”

Iulia Albu, nemachiată și în ipostaze sexy pe rețelele de socializare

Celebra creatoare de modă Iulia Albu a fost nu de puține ori protagonista unor scandaluri în presa mondenă. Vedeta este cunoscută pentru sinceritatea cu care a sancționat de-a lungul timpului vestimentația unor celebrități din România.

Dincolo de replicile dure și de criticile celor din jur, aceasta se remarcă de fiecare dată când apare la tv. Excentrică și cu o energie debordantă, Iulia Albu a acceptat provocarea lansată în mediul online și s-a afișat de mai multe ori nemachiată, spre surprinderea tuturor.

Fosta soție a lui Mihai Albu a fost apreciată pentru naturalețea și frumusețea ei de către fanii de pe rețelele de socializare.

Aceasta a recunoscut însă că în adolescență a avut de suferit și a fost criticată adesea pentru fizicul ei. Totodată, Iulia Albu a dezvăluit care este cel mai mare complex al ei.

,,Ador suma imperfecțiunilor mele. Mai puțin gleznele, de care m-am ocupat și mă voi mai ocupa. Da, am avut niște glezne mai groase. Este ridicol, știu, mai ales având în vedere restul siluetei mele filiforme. Ce să spun?! O femeie puternică trebuie susținută de niște glezne pe măsură. (…)

Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle.”, a dezvăluit aceasta.

Printre vedetele din showbiz-ul autohton care s-au afișat fără un strop de machiaj se află și Delia. Aceasta și-a surprins fanii cu fotografii în care apare nemachiată, la fel ca frumoasa Antonia, care face furori de fiecare dată cu aparițiile provocatoare.

Și celebra actriță Alexandra Dinu a provocat controverse în lumea mondenă cu poze surprinzătoare în mediul online, la fel ca iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc. Aceasta s-a afișat recent în ipostaze inedite pe Instagram alături de celebrul antrenor.

De discuții aprinse în showbiz-ul autohton a avut parte și prezentatoarea Gabriela Cristea, care a fost propulsată în atenția publicului după ce a pozat în Playboy, fiind criticată pentru pictorialul îndrăzneț.

Ce spune frumoasa vedetă despre show-ul de televiziune la care va participa

Iulia Albu este una dintre concurentele emisiunii „Dancing on ice: Vis în doi”, care va începe în curând la Antena 1. Participarea la noul show de televiziune reprezintă o adevărată provocare pentru celebra creatoare de modă.

Aceasta a dezvăluit recent cum se pregătește pentru a avea succes în noua competiție și care au fost marile ei temeri.

,,Până acum, cel mai mare dușman al meu a fost propria teamă. Nu îmi este rușine să recunosc. Am fost terifiată de ideea că aș putea suferi o accidentare urâtă sau că aș putea eșua. Dar am descoperit că iubesc gheața și ador să îmi testez limitele. Dancing on Ice: Vis în doi nu este doar un proiect colosal de televiziune, este și o oportunitate de a oferi.

Este șansa de a lupta alături de partenerul meu pentru a împlini un vis pentru cei ce nu o pot face singuri. Este un proiect care m-a învățat ce înseamnă modestia, prietenia și ce înseamnă să fii parte dintr-o echipă.”, a declarat vedeta tv.

Iulia Albu și-a surprins admiratorii din mediul online cu fotografii în care apare nemachiată și în ținute îndrăznețe. Frumoasa creatoare de modă a acceptat o nouă provocare în televiziune, fiind una dintre concurentele emisiunii „Dancing on ice: Vis în doi”, care va debuta în curând la Antena 1.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`