Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iulia Albu este din ce în ce mai îndrăgostită de partenerul ei, Mihai Alexandru: „El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura”

Iulia Albu este din ce în ce mai îndrăgostită de partenerul ei, Mihai Alexandru: „El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura”

20 ian. 2022, 23:46,
în Cancan ultimă oră

Iulia Albu este într-o relație de mai mult timp cu Mihai Alexandru, partenerul ei, iar vedeta a mărturisit că bărbatul o susține mereu în tot ceea ce face. Ea a dezvăluit că de fiecare dată el a sfătuit-o ce să facă și întotdeauna a avut dreptate.

Iulia Albu și Mihai Alexandru formează un cuplu de mai mult timp, iar bărbatul din viața vedetei a făcut un mare sacrificiu pentru a fi alături de aceasta. Mai precis, iubitul vedetei a renunțat la cariera lui din străinătate pentru a se muta în România, deoarece Iulia Albu nu avea cum să se mute departe de țară.

Iulia Albu face dezvăluiri despre iubitul ei

Ea a mărturisit la Xtra Night Show că partenerul ei de viață o susține întotdeauna în ceea ce face și e alături de ea. Vedeta spune că tot timpul iubitul ei a simțit când e momentul să iasă dintr-un anumit proiect și mereu a avut dreptate și lucrurile chiar așa au stat.

”El mi-a spus întodeauna când să plec. El vedea niște lucruri pe care eu nu le vedeam și întodeauna a avut dreptate. Eu nu sunt genul care comentează lucrurile acestea și mai ales sunt gestul care nu comentează foștii colegi, dar au fost multe lucruri care m-au determinat. El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura, nu am avut curajul să fac acel lucru în acel moment”, a spus Iulia Albu la Antena Stars.

Iulia Albu și Mihai Alexandru își doresc să aibă împreună nu un copil, ci chiar mai mulți

Iulia Albu spune că partenerul ei de viață o iubește foarte mult pe fiica ei din fosta căsnicie, iar acest lucru o bucură extrem de mult pe vedetă.

Ea a mai mărturisit că își doresc să aibă împreună nu un copil, ci chiar mai mulți și speră ca în curând să poată să dea vestea cea mare. Iulia Albu e foarte fericită alături de partenerul său și se bucură de relația frumoasă pe care o au.

”E extraordinat să ai alături de tine un bărbat care îți iubește copilul tău de parcă ar fi al lui”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

 

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *