Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iulia Albu, apel la poliție în miez de noapte. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru

Iulia Albu, apel la poliție în miez de noapte. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru

08 iul. 2022, 23:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Iulia Albu și-a speriat fanii din mediul online chiar în toiul nopții. Nervoasă din cale afară, vedeta a anunțat public că are parte de o noapte lungă din cauza unor probleme, care nu pot fi soluționat decât cu ajutorul forțelor de ordine, la ajutorul cărăra a și apelat. Iată ce a pățit vedeta!

Iulia Albu este destul de activă în mediul online în ultima perioadă, astfel că nu este zi în care să nu își delecteze fanii cu câte un moment din viața ei privată, fie că este vorba despre unul plăcut sau mai puțin frumos, cum a fost și azi-noapte!

Iulia Albu, apel la poliție în miez de noapte

Dacă până acum apărea în fața fanilor cu zâmbetul pe buze, în miez de noapte, Iulia Albu s-a arătat cu adevărat nervoasă, asta din cauza unor lucrări pe șantier care se fac la ore ilegale, în care trebuie să se păstreze liniște. Criticul de modă nu a mai rezistat, așa că a sunat la 112 pentru ca Poliția să intervină la lucrările care se fac chiar față în față cu apartamentul unde locuiește. Deranjată fiindcă nu mai putea să doarmă de gălăgie, Iulia Albu nu s-a mai dus în pat, până când nu a văzut oamenii legii la fața locului.

„Seara buna dragii mei! În cazul în care credeați că poate să fie liniște, nu se poate. În miez de noapte se sapă, se lucrează de zor, se troncăne. Dar de ce să dormim noi la orele astea? Am chemat din nou Poliția. Uite ce hărnicuți sunt ei, harnicii de ei. Mă întreb oare câte amenzi trebuie să ia oamenii ăștia ca să știe că nu se lucrează la orele astea și în anumite intervale orare? (…) Acești oameni sunt obligați de alți oameni, care le sunt șefi, să muncească la orele astea, în miez de noapte, repet. (…) Așteptăm răbdători să vină Poliția ca să putem să dormim, fiindcă unii dintre noi se trezesc la 5 ca sa muncească. A venit Poliția, foarte mulțumită de ei. Au venit chiar repede! (…) Li se dă amendă, li se oprește activitate si dormim si noi. Așa se face”, a povestit Iulia Albu în mediul online.

Nu este prima dată când Iulia Albu sună la 112 din cauza acestor lucrări

Ei bine, din nefericire nu este pentru prima dată când Iulia Albu este trezită în miez de noapte de zgomotul aparaturilor și lucrărilor care au loc aproape de ea, de aceea, a fost nevoită să mai cheme poliția și în trecut.

De asemenea, criticul de modă a mai dezvăluit că deși a sunat de mai multe ori, tot nu a rezolvat nimic, astfel că Poliția vine la fața locului, încheie activitatea pe noaptea respectivă, le dă și o amendă, iar apoi istoria se tot repetă la nesfârșit de o perioadă de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *