Prima pagină » Radio » Actualitate » Iubitul Elenei Udrea, vacanță de vis în Delta Dunării. Cine l-a însoțit pe Adrian Alexandrov

Iubitul Elenei Udrea, vacanță de vis în Delta Dunării. Cine l-a însoțit pe Adrian Alexandrov

17 iul. 2023, 15:29, 5 ,
BZI.ro, în Radio

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a petrecut o scurtă vacanță la sfârșitul săptămânii trecute în Delta Dunării. Bărbatul nu a fost singur ci a fost însoțit de una dintre cele mai dragi ființe din viața lui. Astfel, Adrian Alexandrov, împreună cu fetița lui și a Elenei Udrea au mers în câteva dintre atracțiile acestei zone.

În timp Elena Udrea încearcă să scape din închisoare, Adrian Alexandrov a petrecut un weekend de vis în Delta Dunării! Însă, afaceristul nu a fost singur, ci însoțit de una dintre cele mai dragi persoane din viața lui, și anume fiica Eva Maria.

Iubitul Elenei Udrea, vacanță de vis în Delta Dunării

Elena Udrea este încă după gratii, avocații ei luptând să o pună iar în libertate, așa cum spune fostul ministru că merită. Însă, în tot acest timp, acasă, lucrurile stau total diferit. În timp ce ea visează la ieșirea din penitenciar și la reîntoarcerea în sânul familiei, iubitul ei se bucură la maximum de timpul liber pe care îl are.

Astfel că weekend-ul ce tocmai a trecut, Adrian Alexandrov și l-a petrecut departe de București, în Delta Dunării. Imaginile de acolo au fost făcute publice chiar de el, pe Instagram, moment în care le-a și arătat tuturor celor din comunitatea sa online cine l-a însoțit în escapada relaxantă.

Nu este vorba despre vreo altă femeie, ci chiar despre fiica sa și a Elenei Udrea. Cei doi s-au bucurat de momente tată-fiică, au zâmbit, au bifat atracțiile locului și au imortalizat cele mai importante clipe din mini-vacanța lor. Printre acestea se numără și celebra pădure de la Letea, unde pot fi admirați caii sălbatici ai locului, alături de care Eva Maria a și fost fotografiată.

Elena Udrea încă mai speră în anularea sentinței

De cealaltă parte, însă, avocații fostului ministru luptă cu orice preț să anuleze sentința dată de ÎCCJ, după ce decizia inițială, de efectuare a celor 8 ani de închisoare a fost anulată, dar rămânând celelalte capete de acuzare în dosarul Gala Bute.

Și la fel cum luptă apărătorii ei, de după gratii o face și Elena Udrea. Conform spuselor avocatei fostului om politic, aceasta consideră că nu mai are nimic de pierdut, astfel că vrea să pună pe masă tot ce are pentru a-și susține nevinovăția în fața autorităților.

„E decisă să lupte în continuare, fiindcă nimic nu s-a schimbat! Când atingi în viață un prag de jos, nu-ți mai rămâne nimic altceva decât să te ridici. Mai ales atunci când ai și motivația necesară, așa cum este cazul Elenei Udrea”, declara avocata Elenei Udrea, în urmă cu ceva timp.

Comentarii
  • vacanta in delta? la sarac ia aia? la tantarii aia? la ingalatii aia? de vis? poate cosmar
    albanya e muuuult peste delta

  • Da. S-a aflat cu cinea plecat in vacanta Adrian Alexandrov, in timp ce Elena Urdea incearca sa evadeze sapand un tunel. Adrian a plecat cu fi-sa in vacanta, culmea! Extraordinar, incredibil, de neconceput, acest titlu de „articol” de presa, gen tzeapa ca sa faca vizualizari de fapt. Astia sunt „jurnalistii” romani, stau acasa sau vin direct de-acasa, si daca tot vin de-acasa si n-au nicio informatie isi iau informatiile de pe net. Se uita si ei pe net si dup-aia baga niste balarii punand un titlu ca asta! Va dati seama ce „presa” avem si in ce tara de faliti traim. Respekt deosebit

  • Presa distruge tot Rușine.

  • cu mama ta,poate mai face un idiot ca tine.

  • Cu mama ta,poate mai face un idiot ca tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *