Prima pagină » National » Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, apel la Avocatul Poporului: Sunteți o femeie curajoasă

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, apel la Avocatul Poporului: Sunteți o femeie curajoasă

14 apr. 2022, 17:36, 2 ,
BZI.ro, în National

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov face apel la Avocatul Poporului să se sesizeze din oficiu în cazul condamnării fostului ministru. Iubitul Elenei Udrea consideră că partenerei lui i s-a făcut o mare nedreptate.

Zilele acestea, citind ştirile apărute în legătură cu cazul Elenei, mi-a atras atenţia un articol în care era redata declaraţia Avocatului Poporului, doamna Renate Weber, şi aş dori să fac un apel public către doamna avocat. Redau mai jos declaraţia dânsei:

”Decizia CJUE din 21 decembrie 2021 mi se pare problematică. Nu pentru că proclama supremaţia dreptului european, căci acolo unde acest drept există el face parte oricum din dreptul nostru intern, conform art 11 din Constituţie. Ci pentru că deschide o portiţă prin care judecători ignoranţi sau de rea credinţă (există şi aceste categorii, din păcate) vor interpreta abuziv decizia CJUE şi vor înlătura obligativitatea deciziilor CCR. Practic vor încălca Legea fundamentală a României, iar de la acest moment încolo orice va fi posibil. Repet, e vorba de cei care sunt fie prea ignoranţi să înţeleagă decizia CJUE, fie au o agendă proprie în afară principiilor statului de drept”.
Se pare că a avut dreptate, cazul Elenei Udrea îi confirma afirmaţia. Rog public Avocatul Poporului să intervină şi să întreprindă măsurile necesare pentru a sesiza Curtea Constituţională cu privire la nelegalitatea condamnării unui cetăţean roman, a Elenei Udrea, în urma interpretării abuzive a deciziei CJUE, aşa cum domnia sa a precizat, şi înlătura Constituţia României. Fac un apel la doamna Renate Weber să se implice în acest caz, şi sunt convins că pentru Avocatul Poporului nu contează că este vorba despre cetăţeanul Elena Udrea, sau alt cetăţean roman. V-aţi consacrat ca fiind o femeie curajoasă. Sunteţi mamă, luptaţi ca o mamă!
Ne dorim o judecată dreaptă şi corectă! a spus Adrian Alexandrov.

Comentarii
  • Dar cand Elena Udrea a fost la putere de ce pdl-ul a inchis ochii la abuzurile DNA-ului? Atunci cei din opozitie erau saltati cu zabrele in direct la TV. Nu vreau raul doamnei…dar roata se intoarce.

  • Oameni rai. Nu e ca si cum a furat 1 miliard de euro. A furat si ea 40-50 milioane ca tot omul .. pentru atat tot sa faca 2-3 ani de inchisoare cu eliberare dupa 4-5 luni? In ce lume am ajuns .. e o eroaica .. are si puradel mai nou …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *