Prima pagină » Cultural » Iubitul avocat este mereu atent cu Saveta Bogdan. Ce cadou își dorește artista de la partenerul ei

Iubitul avocat este mereu atent cu Saveta Bogdan. Ce cadou își dorește artista de la partenerul ei

21 dec. 2023, 08:45,
în Cultural

Iubitul avocat îi acordă întotdeauna o atenție deosebită Savetei Bogdan, mai ales în apropierea Crăciunului. Artista menționează că partenerul ei găsește mereu modalități de a o surprinde și că uneori îi face cadouri chiar și în absența unui moment special. Ce își dorește ea de la iubit în perioada sărbătorilor.

Saveta Bogdan a petrecut o mare parte din timpul ei in America, unde fiica si ginerele ei locuiesc. Artista menționează că și-a împărțit timpul între viața peste Ocean și România, iar în zilele în care va rămâne în țară, va fi alături de iubitul ei.

Ce cadou vrea Saveta Bogdan de la iubitul ei avocat

În perioada sărbătorilor, artista dorește să fie în România pentru câteva zile, pentru a petrece alături de iubit. Saveta Bogdan a relatat că îi pregătește mâncare partenerului ei, în special de Crăciun și Revelion, și că, la rândul lui, bărbatul este atent și îi face mereu cadouri. Din acest motiv, interpreta a mărturisit că nu are un lucru anume pe care și-l dorește de la iubit.

„Domnului avocat îi plac foarte mult cârnații, caltaboșul, sarmalele, ciorbele, eu fac ciorbe acrite cu borș sau cu lapte, cum se face la mine în Ardeal (…) I-am făcut o listă de dorințe, dar el îmi aduce foarte multe farduri, el îmi aduce foarte multe bluze, el știe că eu nu am nevoie, că eu îmi aduc mereu din America. De câte ori plec eu în America îmi aduc de toate”, a povestit Saveta Bogdan, la Star Matinal.

Cum a fost anul 2023 pentru artistă

Artista afirmă că anul 2023 i-a adus multe bucurii și că, în mod deosebit, cea mai fericită a fost atunci când a vizitat-o pe fiica sa în America și când a văzut-o pe aceasta pe Aleea Celebrităților. Întrebată despre dorințele sale pentru anul viitor, Saveta Bogdan a dezvăluit că dorește să devină bunică.

„Am avut multe momente frumoase. Am plecat în America, unde mi-am văzut steluța pe care mi-au dat-o pe Aleea Personalităților acum doi ani, am venit în țară, am avut cântări, evenimente (…) Am avut un an bun, nici nu mi-am închipuit că am avut un an așa bun. Vreau să plec din nou la fată în America”, a mai spus artista.

De ce l-a refuzat Saveta Bogdan pe Gheorghe Turda

Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori în tinerețe. A încercat și a doua oară, fără prea mult noroc, însă, ajungând să fie trădată de soț după 30 de ani de căsnicie. Acum, îndrăgita interpretă de muzică populară iubește din nou. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că interpreta de muzică populară a fost cerută în căsătorie de însuși Gheorghe Turda.

Cântăreața susține că cererea în căsătorie primită de la Gheorghe Turda a venit la scurt timp după ce a divorțat de fostul soț. Saveta Bogdan recunoaște că îl plăcea pe artist, însă l-a refuzat, deoarece nu a vrut să aibă nicio legătură amoroasă cu vreun coleg de breaslă.

Cu ocazia Crăciunului, Saveta Bogdan nu așteaptă un cadou impresionant de la iubitul ei avocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *