Prima pagină » Local » Iubiții prinși cu droguri nu au avut noroc în fața judecătorilor!
Iubiții prinși cu droguri nu au avut noroc în fața judecătorilor!

Iubiții prinși cu droguri nu au avut noroc în fața judecătorilor!

06 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Doi iubiți judecați pentru trafic de droguri nu au reușit să îi impresioneze pe magistrați. Astfel, la început de an, judecătorii ieșeni au respins contestația formulată de Gabriel Cristinel Țibănescu și de Parachiva Șoric (fostă Vulpe). Cei doi rămân, astfel, după gratii.

Amintim că bărbatul și femeia au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT Iași. Gabriel Cristinel Țibănescu și Paraschiva Șoric sunt acuzați de anchetatori de trafic internațional de droguri. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi iubiți au fost prinși și reținuți, iar, mai apoi, au fost arestați preventiv de Tribunalul Iași.

Potrivit anchetatorilor, cei doi erau suspectați de săvârșirea infracțiunilor de introducere, fără drept, în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc. Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au afirmat că cei doi iubiți ar fi pus la cale un plan de a aduce droguri în țară prin intermediul unei firme, camuflând substanțele într-un bagaj, ce ar fi fost trimis la Iași pe numele unui alt bărbat. În clipa în care Gabriel Țibănescu a preluat coletul, el a fost ridicat de oamenii legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *