Prima pagină » Local » Iubita unui celebru interlop, prinsă băută în trafic! Femeia susține că, de fapt, nici nu era la volan! Procurorii au decis să o trimită în judecată! GALERIE FOTO / VIDEO

Iubita unui celebru interlop, prinsă băută în trafic! Femeia susține că, de fapt, nici nu era la volan! Procurorii au decis să o trimită în judecată! GALERIE FOTO / VIDEO

04 nov. 2020, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Iubita unui celebru interlop din Iași a fost trimisă în judecată de procurori, sub acuzația de conducere sub influența alcoolului. Alina Maria Ursache a fost prinsă de un echipaj de Poliție în urmă cu câteva săptămâni. Totuși, femeia susține că mașina era parcată și ea nu conducea

Iubita unui interlop celebru din Iași va fi nevoită să dea ochii cu magistrații. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a Alinei Maria Ursache. Fosta soție a lui Viorel Oarză este acuzată de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și femeia, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Alina Maria Ursache, acuzată de conducere sub influența alcoolului

Alina Maria Ursache a intrat în vizorul oamenilor legii în urmă cu câteva săptămâni. Polițiștii ieșeni au susținut atunci că au prins-o pe femeia în vârstă de 43 de ani băută în traficul din județ. Conform acestora, Alina Maria Ursache s-ar fi aflat la volanul unui autoturism de teren pe șoseaua Iași-Voinești. Agenții din cadrul Secției VI de Poliție au oprit-o pe femeie pentru control pe data de 9 octombrie, la ora 2:00. Oamenii legii i-au cerut să se legitimeze și au observat că aceasta se afla în stare avansată de ebrietate. I-au cerut să sufle în aparatul alcooltest, însă femeia nu a fost în stare. Polițiștii au însoțit-o la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Femeia prinsă de polițiști conducea un autoturism marca Volvo. Rezultatele analizelor de sânge au arătat că aceasta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 2,53 miligrame de alcool pur în sânge.

„Polițiștii ieșeni au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența băuturiloe alcoolice. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au transmis atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

„Nici măcar nu se afla la volan! Mașina era parcată!”

De cealaltă parte, avocatul care o reprezintă pe Alina Maria Ursache a susținut că femeia nu este vinovată, pentru că nu șofa.

„Clienta mea nu se afla la volan în momentul în care au venit polițiștii. Mai mult, vehiculul era parcat!”, a subliniat avocatul ieșean Radu Irimia, cel care o reprezintă pe femeie.
Alina Maria Ursache a divorțat de Viorel Oarză, dar se pare că cei doi sunt tot o familie. Viorel Oarză a ajuns de mai multe ori în atenția polițiștilor, el fiind cercetat pentru comiterea unor infracțiuni. În general, Oarză a fost suspectat de comiterea unor infracțiuni cu violență. De altfel, acesta este bănuit de mai multe conexiuni cu lumea interlopă din Iași – și nu numai. Referitor la fosta sa soție, rămâne de văzut ce decizie vor lua magistrații din cadrul Judecătoriei Iași în cazul Alinei Maria Ursache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`