Prima pagină » Cancan » Iubita și sora lui Radu Drăgușin trăiesc pe picior mare. Cu ce se ocupă cele două

Iubita și sora lui Radu Drăgușin trăiesc pe picior mare. Cu ce se ocupă cele două

28 iun. 2024, 13:12,
BZI.ro, în Cancan

Iubita și sora lui Radu Drăgușin sunt mereu alături de jucătorul naționalei României de fotbal. Dacă pe teren fundașul știe să se facă remarcat la toate fazele importante, în afara lui acesta are tot sprijinul persoanelor iubite.

Sora sa îi este un sprijin necondiționat, o fană înflăcărată care nu ratează niciodată meciurile lui.

Iubita și sora lui Radu Drăgușin trăiesc pe picior mare

Sora lui Radu Drăgușin este organizatoare de nunți și are propria afacere la cei 20 de ani ai săi, fostă practicantă de baschet.

”La mulți ani, fratello. Nu pot să-ți spun cât de mândră mă faci în fiecare zi și cât de recunoscătoare sunt pentru că sunt sora ta și pentru tine în general!

Am spus-o o dată și o voi spune din nou, ești inspirația mea zilnică, persoana care nu mă dezamăgește să mă facă să zâmbesc și cea pe care pot conta pentru orice.

Fie ca tu să fii mereu înconjurat de iubire, bucurie și toate lucrurile bune din viață. Te iubesc mereu și pentru totdeauna!”, i-a transmis Meira Drăgușin fratelui său, de ziua lui, în februarie.

Radu Drăgușin este de patru ani împreună cu iubita sa

Alături de el stă mereu iubita sa Ioana Stan, o prezență constantă în viața lui de 4 ani. S-au mutat deja împreună la Londra, iar dragostea și sprijinul ei necondiționat îl însoțesc la fiecare pas.

”La mulți ani, iubirea mea”, a scris Ioana Stan în văzul tuturor, pe rețelele de socializare, când Radu Drăgușin a împlinit 22 de ani, în februarie.

După meciul extraordinar de la începutul Euro, când am învins Ucraina, Ioana a scris simplu, dar cu o mândrie evidentă față de partenerul ei: „17.06.2024. Emoții puternice și mândrie”.

„Povestea mea de dragoste în șase cuvinte: m-am îndrăgostit de un jucător de fotbal. Sunt atât de mândră de tine, iubirea mea”, scria ea cu altă ocazie, tot după o reușită a iubitului ei.

Ioana, studentă la Arhitectură, provine dintr-o familie înstărită. Ea este fiica lui Gabriel Stan, fostul viceprimar al Constanței, care activează în domeniul imobiliar.

Ioana Stan l-a însoțit pe Radu Drăgușin la Londra

Ioana Stan l-a însoțit pe Radu Drăgușin la Londra, după transferul acestuia la Tottenham, iar Florin Manea, agentul internaționalului român, a avut doar cuvinte de laudă pentru tânără.

”Tatăl ei face blocuri, construiește. Au o situație financiară bună. Pentru standardele României, sunt bogați.

Eu nu am nicio suspiciune și cred că îl iubește pe bune. Este ceea ce îi trebuie lui Radu. Mă bucur că s-au mutat împreună. Ea o să continue acolo școala. E în anul patru la Arhitectură, din șapte ani.

Să dea Dumnezeu (n.r.- să se căsătorească)! Ei știu cel mai bine. Mie îmi place că Radu merge pe partea bună… Nu e o fată care vrea în cluburi. E o dragoste frumoasă între ei. E o fată cu picioarele pe pământ, o fată educată!

Am avut discuții și cu Ioana. Am învățat-o anumite lucruri pe care trebuie să le facă pentru ca el să aibă liniștea necesară. Mă ajută, pot să spun, în cariera lui Radu. A învățat să gătească, știe să le cântărească… Radu are o dietă aparte. I le pregătește.

Vine la meciuri, e fana lui numărul unu, dar este o fată foarte inteligentă care înțelege că viața de sportiv necesită sacrificii și este dispusă să le facă lângă el”, declara nu demult Florin Manea, conform Fanatik.

Iubita și sora lui Radu Drăgușin sunt mereu alături de jucătorul României și sunt gata să îi ofere sfaturile și suportul necesar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *