Prima pagină » Titlurile zilei » Iubita nu i-a satisfăcut poftele sexuale pentru că era în spital și s-a gândit să apeleze și la fiica acesteia. Nu i-a păsat că are doar 9 ani. Cum a ieșit grozăvia la iveală și ce s-a ales de pedofil
Iubita nu i-a satisfăcut poftele sexuale pentru că era în spital și s-a gândit să apeleze și la fiica acesteia. Nu i-a păsat că are doar 9 ani. Cum a ieșit grozăvia la iveală și ce s-a ales de pedofil

Iubita nu i-a satisfăcut poftele sexuale pentru că era în spital și s-a gândit să apeleze și la fiica acesteia. Nu i-a păsat că are doar 9 ani. Cum a ieșit grozăvia la iveală și ce s-a ales de pedofil

30 iul. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Titlurile zilei

Un individ în vârstă de 51 de ani, din comuna Gropnița, județul Iași, este cercetat pentru agresiune sexuală. Anchetatorii spun că ieșeanul ar fi abuzat-o pe o fetiță de numai 9 anișori, fata concubinei lui. La audieri, individul a susținut că a băut o sticlă cu coniac și nu-și mai aduce aminte ce s-a întâmplat

Clipe de groază pentru o fetiță de numai 9 anișori din județul Iași! Un individ care ar fi trebuit să o protejeze a abuzat-o! În urmă cu două zile, oamenii legii au fost alertați cu privire la producerea unui incident extrem de grav. Astfel, polițiștii au fost informați cu privire la faptul că un individ în vârstă de 51 de ani ar fi abuzat sexual o minoră.
Surse judiciare au afirmat că, miercuri, 28 iulie 2021, minora era acasă, în comuna ieșeană Gropnița, alături de fratele ei. Asta, deoarece mama celor doi copii era internată în spital, având niște probleme de sănătate.

Fratele a mers după sora lui pentru că aceasta nu se mai întorcea acasă

Aceleași surse au precizat că, la un moment dat, fata de 9 anișori i-a spus fratelui ei că va merge în sat, la casa iubitului mamei, pentru a lua ceva. Zis și făcut! Minora a plecat de acasă. La un moment dat, fratele acesteia, văzând că fata nu se mai întoarce, a decis să meargă după ea, la locuința iubitului mamei lor. Numai că acesta a avut parte de o surpriză de proporții când a intrat în casa respectivă. Aceleași surse judiciare au precizat că băiatul „l-a prins în fapt” pe individul în vârstă de 51 de ani în timp ce acesta o abuza sexual pe fată. A fost dată alarma și polițiștii l-au ridicat pe suspect.

La audieri, ieșeanul a susținut că, în ziua cu pricina, a băut o sticlă cu coniac și că nu-și mai aduce aminte ce s-a întâmplat. Oamenii legii l-au săltat și s-a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă acesta a avut sau nu discernământ. În eventualitatea în care ieșeanul a avut discernământ, cel mai probabil acesta va fi reținut pentru 24 de ore, iar, mai apoi, va fi propus spre arestare preventivă, sub acuzația de agresiune sexuală. De asemenea, fetița a fost examinată, iar specialiștii ieșeni au stabilit că aceasta a suferit recent un abuz de natură sexuală.

Procurorii: „A început urmărirea penală pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală”

Procurorii ieșeni au afirmat că au fost sesizați cu privire la grozăvie, după care au demarat ancheta de urgență.

„Pe data de 28 iulie 2021, s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de viol asupra unei victime minore. În aceeași zi s-a dispus schimbarea încadrării juridice sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, nu de viol. În continuare, s-a dispus urmărirea penală în ceea ce îl privește pe suspect, pentru comiterea infracțiunii amintite, de agresiune sexuală”, a declarat ieri procurorul Teona Sava, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Diferența dintre viol și agresiune sexuală constă în faptul că nu a fost realizată penetrarea victimei. Totuși, există suspiciuni și indicii că a fost vorba despre satisfacere de natură sexuală.
Confom Codului Penal, agresiunea sexuală constă în actul de natură sexuală, altul decât violul, sâvârșit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra sau de a-și exprima voința ori profitând de această stare. O astfel de infracțiune poate fi pedepsită cu până la 10 ani de închisoare, dacă victima nu a împlinit vârsta de 16 ani. Din păcate, în ultimii ani, astfel de situații au fost tot mai des întâlnite, în special în mediul rural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *