Prima pagină » Radio » Actualitate » Iubita lui Virgil Ianțu, la vârsta maturității depline. Cine este și cu ce se ocupă Roxana Alexandru

Iubita lui Virgil Ianțu, la vârsta maturității depline. Cine este și cu ce se ocupă Roxana Alexandru

03 aug. 2023, 10:16,
B, , h, , în Radio

Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu, a ajuns la vârsta maturității depline, iar peste un an aceasta va schimba prefixul. Cei doi au 20 de ani de relație și o fiică superbă împreună, pe nume Jasmina. Cu ocazia zilei de naștere, Virgil Ianțu i-a făcut iubitei o urare deosebită prin care și-a arătat dragostea și prețuirea față de partenera sa.

Virgil Ianțu s-a întrecut în declarații romantice, pe Instagram, de ziua iubitei sale. I-a făcut o urare superbă, care dovedește că dragostea nu se stinge după 20 de ani de relație. Nici până în ziua de azi nu au ajuns la altar, dar asta nu-i împiedică să fie fericiți.

Iubita lui Virgil Ianțu, la vârsta maturității depline

Roxana Alexandru, bruneta discretă și distinsă pe care o vedeți la brațul lui Virgil Ianțu, nu este deloc străină de showbiz. Doar că nu e vedetă, ci un om care șlefuiește talente și care promovează vedete. Roxana Alexandru a împlinit 49 de ani pe 1 august, iar partenerul ei s-a fălit, pe contul de socializare, cu femeia care-i stă alături de peste 20 de ani și l-a făcut tată de fată în urmă cu 18 ani.

„Frumoasă, inteligentă, suflet bun și generos, care oferă bunădispoziție celor din jur și suport atunci când e nevoie. Prietenii știu că are și foarte multe calificări. E medic, chimist, psiholog, electronist, specialist în IT, orice dorești, dar și gătește extraordinar și aici chiar nu glumesc. La multi ani, perfecta mea!”, a scris Virgil Ianțu.

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Alexandru

Iubita lui Virgil Ianțu este o femeie naturală și asumată, care nu-și păcălește vârsta cu tot felul de filtre. Și cu toate acestea arată, să recunoaștem, impecabil. Fost producător TV, Roxana Alexandru este acum talent manager și fondator al „Romanian Artists Agency”, agenție de impresariat. Compania acesteia se ocupă de multe vedete din țara noastră, actori, regizori, scriitori, prezentatori, muzicieni, celebrități. Roxana lucrează alături de prietena cu care a fondat agenția, Ana-Maria Apostoiu.

„Roxana va rămâne mereu nedespărțită de lumea TV-ului. A construit încet, ajungând să semneze producția pentru emisiuni care au rămas în istoria televiziunii românesti – «Vrei să fii miliardar?», «Big Brother», «Star Factory». După aproape o decadă, a lăsat în urmă micul ecran, dar nu s-a dus prea departe. A intrat în industria creativă în 2008, iar din 2012 reprezintă unele dintre cele mai mari nume din industria de entertainment de la noi, fiind unul dintre fondatorii RAA”, se arată în descrierea Roxanei de pe site-ul agenției.

Motivul pentru care nu s-au căsătorit până acum

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Virgil Ianțu și Roxana nu sunt căsătoriți, iar anul trecut, invitat fiind la podcastul „Acasă la Măruță”, Virgil a povestit, cu lux de amănunte, de ce a rămas neînsurat la vârsta de 52 de ani. Cei doi au o fiică superbă, Jasmina, care luna trecută a împlinit 18 ani.

„Eu am cerut-o de mai demult, am cerut-o frumos. Nu cred că își va schimba numele”, i-a mărturisit Virgil Ianțu lui Cătălin Măruță.

Prezentatorul a povestit că momentul cererii în căsătorie a fost unul extrem de emoționant și s-a întâmplat în urmă cu mulți ani. Mai exact, în ziua în care s-a născut fiica lor, Iasmina. Deși proaspăta mămică a spus „DA” fără să stea pe gânduri, nu au avut timp să facă și nunta. Se gândesc însă să organizeze petrecerea, la un moment dat.

„M-am gândit la o idee, să facem nunta când se mărită și fiica mea. Chiar duc o viață de familie, cum cred eu că ar trebui să existe. Eu o respect foarte tare, îi spun de un milion de ori, pentru că simt, la fel și fetiței mele și suntem o familie foarte faină. Chiar o să ne și căsătorim”, a mai povestit Virgil Ianțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *