Prima pagină » Actualitate » Iubita lui Speak a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu Ștefania

Iubita lui Speak a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu Ștefania

25 sept. 2024, 08:49,
în Actualitate

Iubita lui Speak a ajuns de urgență la spital. Ștefania a trecut prin momente neplăcute. Iubita artistului a a împărtășit cu fanii lor tot ceea ce s-a întâmplat. Ștefania ar fi ajuns la spital din cauza alimentației, dar rezultate exacte nu sunt cunoscute încă.

Iubita lui Speak a ajuns de urgență la spital!

Speak și Ștefania formează de câțiva ani unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz și își trăiesc povestea de iubire de ceva ani. Recent, artistul a fost alături de iubita lui care a fost dusă de urgență la spital.

Cei doi au o comunitate mare de fani, astfel că ei împărtășesc tot ceea ce fac cu urmăritorii lor. Recent, artistul a postat un story și a dezvăluit faptul că iubita lui a ajuns de urgență la spital. În imagine se regăsește mâna Ștefaniei și perfuzia care îi era administrată.

Ținând cont de faptul că fanii au reacționat și s-au arătat îngrijorați pentru starea Ștefaniei, iubitul ei a revenit cu un mesaj în care a explicat situația.

„După story-ul de dimineață, e ok, se reface, mă rog, va dura un pic. Multă lume mi-a scris: «Vezi dacă mâncați parizer». Adevărul e că nici nu vreau să mă gândesc ce ingrediente există în parizerul ăla pe vremea noastră când eram mici. Nu, n-am mâncat nici eu, nici ea, s-a mâncat altceva, nu știm ce, încercăm să identificăm”, a spus Speak pe contul lui de Instagram.

Mai mult, Ștefania a ținut să își calmeze fanii și să îi asigure că este bine. Frumoasa șatenă le-a mulțumit pentru mesajele frumoase.

„Sunt bine. Mulțumesc pentru mesaje.”, a postat Ștefania pe contul de Instagram.

Speak, care se confruntă cu o afecțiune ce poate lăsa urmări majore în ceea ce privește aspectul fizic, a postat un story care pare să aibă legătură cu starea actuală de sănătate a iubitei lui. În urmă cu patru ore, artistul a distribuit o imagine cu mesajul „Doamne ajută” în care apare mâna lui și cea a Ștefaniei, iar cei doi își țin degetele încrucișate, exact ca atunci când speri ca un lucru să se îndeplinească.

Speak, atacat de Cornel de la „Insula iubirii“

Cornel, unul dintre concurenții de la „Insula Iubirii“ i-a atacat pe Speak, după ce acesta l-a ironizat în repetate rânduri. În cadrul unei emisiuni pe Youtube, el a răspuns mai multor întrebări adresate de Iustina, sub presiunea detectorului de minciuni.

Cornel a fost unul dintre concurenții care i-au ținut pe fanii emisiunii „Insula Iubirii” lipiți de micile ecrane și totodată a stârnit mari controverse în rândul vedetelor. Acesta a fost criticat în repetate rânduri de către Speak și Florin Ristei, lucru care l-a deranjat teribil pe iubitul Iustinei.

Întrebat dacă cei doi i se par amuzanți, Cornel a venit imediat cu un răspuns hotărât.

„Nu sunt amuzanți Speak și Ristei! Frate, dacă era cineva acolo cu adevărat haz, puteau să facă minuni. Dar ei au făcut practic 10% din ce puteau face, nici atât. Cu atâta material care aveau și atâtea chestii care aveau…Să se pregătească bine înainte de asta. Ziua stau și freacă menta prin oraș și după aia…nu se face așa…”, a spus Cornel.

Altfel, iubita lui Speak a ajuns de urgență la spital din cauza alimentației improprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`