Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iubita lui Reghe, despre Anamaria Prodan. “Nu îmi place…”

Iubita lui Reghe, despre Anamaria Prodan. “Nu îmi place…”

21 feb. 2022, 16:16,
în Cancan ultimă oră

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a postat un mesaj la adresa Anamariei Prodan. Tânăra care recent a împlinit 30 de ani și urmează să aducă pe lume un copil a spus că nu îi place să-și expună pe Internet viața personală, dar a avut totuși o remarcă la adresa fostei partenere de viață a iubitului ei.

Ce a spus iubita lui Reghe despre Anamaria Prodan

Potrivit România.tv, iubita lui Laurențiu Reghecampf a postat pe o rețea socială un mesaj în care îi bate obrazul Anamariei Prodan. Mesajul face referire la modul în care vorbește impresara de fotbal despre încă soțul ei și sună în felul următor:

Nu îmi place să îmi expun viața online, așa că nu divulg mai multe noutăți. Tataie?! Așa îi spui tu omului care te-a făcut vedetă, cunoscută și bogată?! Ești jalnică, Prodanco!, a scris Corina Caciuc pe rețelele sociale, conform România TV.

Ce a spus Reghe despre reînnoirea jurămintelor cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a povestit în podcastul lui Cătălin Măruță care este adevărul, din perspectiva lui, cu privire la evenimentul prin care el și Anamaria și-au reînnoit jurămintele după 13 ani de căsnicie.

Antrenorul Craiovei a declarat că a aflat pe ultima sută de metri despre acest eveniment și că i-a spus soției lui că nu își are rostul, întrucât între ei existau deja probleme. Reghe a mai spus că a fost surprins să afle/vadă că totul era organizat până în cel mai mic detaliu, că fuseseră invitate 200 de persoane, iar în ziua cea mare venise și televiziunea să imortalizeze cele mai importante momente.

I-am zis Anei că nu e normal. „Nu vezi că nu mai avem nimic, doar ne certăm? Vine Salvarea, vine Poliția, vin Pompierii… Nu simt lucrul ăsta!”. Nu ai cum să faci o asemenea chestie fără să mă întrebi pe mine. Eu cu ea personal am discutat despre toate lucrurile astea. Ea a făcut asta premeditat, dacă mă gândesc acum. Ca să mă aibă la mână, dacă mâine plec. Vorbisem că se termină relația. M-am dus și am greșit. Recunosc, a declarat Reghe în podcastului lui Cătălin Măruță.

Pentru aceeași sursă, Laurențiu Reghecampf a povestit că este fericit, o iubește pe femeia care peste doar două luni îi va dărui un copil. Iubita lui Reghe este însărcinată cu un băiețel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *