Prima pagină » Actualitate » Iubita lui Liviu Dragnea face declaraţii şocante despre starea de sănătate a fostului lider al PSD: Şi-a tăiat două degete cu flexul
Iubita lui Liviu Dragnea face declaraţii şocante despre starea de sănătate a fostului lider al PSD: Şi-a tăiat două degete cu flexul

Iubita lui Liviu Dragnea face declaraţii şocante despre starea de sănătate a fostului lider al PSD: Şi-a tăiat două degete cu flexul

11 sept. 2020, 22:45,
George Cristian, în Actualitate

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea face declaraţii şocante despre starea de sănătate a fostului lider al PSD. Conform informaţiilor prezentate la un post de televiziune, Dragnea şi-a tăiat două degete cu flexul, are mai multe hernii şi are probleme cu genunchii.

Dezvăluiri de ultimă oră a Irinei Tănase, cunoscută pentru povestea de iubire pe care o are cu fostul şef al PSD, Liviu Dragnea. Aceasta a declarat faptul că a aflat înainte de pronunţarea justiţiei că va ajunge în închisoare.

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este una foarte gravă

Irina Tanase a explicat, în direct la Antena 3, că starea de sănătate a lui Liviu Drangea este una gravă şi că nu se va îmbunătăţi în curând. Liviu Dragnea are câteva hernii, şi are nevoie de un consult. Un medic specialist l-ar putea consulta, dar închisoarea nu are un medic specialist. Liviu Dragnea ar fi trebuit să fie operat în 2019, dar acest lucru nu s-a întâmplat pentru că începuse campania electorală şi nu a mai putut să le facă.

” A fost retras de la muncă pe 26 iunie. Stă 23 de ore pe zi în celulă. Când a ajuns acolo a cerut să lucreze. I s-a aprobat să lucreze la garaj. Se trezea la ora 5 dimineața, apoi merge în cameră, mă sună. Acum se trezește și stă, e singurului lucru pe care îl poate face. Mai citește, mai rezolvă un sudoku. Se uită la televizor, dar nu la știri.”

Liviu Dragnea şi-a tăiat degetele cu flexul

Irina Tanase susţine că Liviu Dragnea şi-a tăiat degetele cu flexul. Întâmplarea s-a produs în momentul în care câţiva colegi cu care lucra i-au cerut unealtă. Când l-a luat înapoi, de la colegi şi la pus pe masa de lucru, acesta nu a ştiut că este băgat în priză, iar când a pornit accidental, s-a tăiat. Din fericire, fostul lider PSD avea masusi de protecţie, iar tragedia a fost una limitată. Liviu Dragnea şi-a secţionat două degete. Totuşi, problema a fost rezolvată parţial pentru că mai necesita o altă intervenţie chirurgicală.

Problemele sunt mari pentru Liviu Dragnea. Irina Tanase se teme pentru viaţa acestuia

Irina Tanase le-a declarat jurnaliştilor ca problemele nu se opresc aici. Fostul lider PSD are mari probleme la ghenunchi cauzate de lipsa de mişcare. Degetele de la mână sunt amorţite şi nu le mai poate folosi:

” Are probleme la genunchi, din cauza lipsei de mișcare. Degetele de la mână sunt amorțite și nu le poate folosi. Sunt 3 probleme diferite. Teama mea cea mai mare este să nu mai iasă de acolo. Eu vreau să iasă viu și întreg. Există multe cazuri de oameni care au intrat acolo și nu au mai ieșit. De exemplu, consulul Silviu Ionescu, judecătorul Mustață, afaceristul Dan Adamescu. Uneori ne amuzăm de știrile care apar. El nu vede lucrurile bine, consideră că ceea ce se întâmplă în România se construiește o dictatură și că este o cumetrie generalizată, că oamenii politici sunt speriați.

Am știut că Liviu va fi condamnat înainte de sentință după ce am aflat de o discuție dintre Rovana Plumb și o doamnă secretar de stat. Rovana Plumb i-a spus doamnei: ”dragă, las-o mai moale cu Dragnea pentru că va fi condamnat și nu e bine să fii etichetată”. Doamna respectivă i-a spus lui Liviu și i-a și arătat ceva în acest sens. Dintre cei pe care noi îi consideram prieteni adevărați am avut puține dezamăgiri, cu câteva excepții.”, a declarat Irina Tănase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *