Prima pagină » Cancan » Iubita lui Jador a ajuns la Survivor, însă manelistul a fost eliminat. Ce spune Oana Ciocan

Iubita lui Jador a ajuns la Survivor, însă manelistul a fost eliminat. Ce spune Oana Ciocan

06 mart. 2024, 15:49,
în Cancan

Oana Ciocan, iubita lui Jador, a ajuns la Survivor, făcând parte din echipa „Războinicilor”, numai că manelistul a fost eliminat. Odată cu Oana, la show-ul de supraviețuire a venit și Ana Pal, care a intrat în echipa „Faimoșilor”. Referitor la Oana Ciocan, aceasta a plâns când a aflat că iubitul ei a fost eliminat din competiție.

Echipele roșie și albastră au suferit noi modificări. Săptămâna trecută, Cătălin Moroșanu a părăsit Survivor All Stars România în urma unui duel cu fostul kickboxer Cătălin Zmărăndescu. Tot săptămâna trecută, Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars deoarece a fugit din camp, încălcând regulile show-ului de la Pro TV. Acum, Ana Pal și Oana Ciocan s-au alăturat emisiunii Survivor All Stars România. Ana va face parte din echipa Faimoșilor, iar Oana din cea a Războinicilor, potrivit Unica.ro.

Forțe proaspete la Survivor

În prima ediție a acestei săptămâni, două noi concurente s-au alăturat competiției Survivor All Stars. Acestea sunt Ana Pal și Oana Ciocan.

„Astăzi se vor petrece noi evenimente care vor avea un impact puternic. Complexitatea caracterelor concurenților este variată, iar fiecare a venit cu propria motivație. Fiecăruia dintre concurenții acestui sezon i s-a dat o doua șansă. Astăzi, doi noi concurenți vor primi o a doua șansă, pentru a dovedi că sunt Survivor din toate punctele de vedere”, a spus Daniel Pavel, în ediția de marți, 5 martie.

Iubita lui Jador a ajuns la Survivor, însă manelistul a fost eliminat

Oana Ciocan are 26 de ani și a participat la Survivor 2022, în echipa Războinicilor. Atunci, Oana spunea despre ea că este liber profesionist. Ulterior, Oana Ciocan a devenit consultant în vânzări și creatoare de conținut online. Oana Ciocan formează un cuplu cu Jador, după ce s-ar fi cunoscut la vizita medicală dinainte de Survivor All Stars România.

Iubitul Oanei a fost descalificat de la Survivor după ce a fugit din camp. Motivul ar fi fost tocmai să o întâlnească pe ea. Lui Jador i s-ar fi promis că o să poată să o vadă, iar cum acest lucru nu s-a întâmplat, „faimosul” ar fi fugit din tabără. Oana Ciocan a plâns când a aflat că iubitul ei, Jador, a fost descalificat de la Survivor All Stars.

„Deși nu ar trebui să fie scuză, efectiv nu am putut să mă concentrez pentru că aveam alte așteptări. Aveam alte așteptări de întâmpinare… Faptul că Ionuț (Jador) nu a fost aici, m-a destabilizat total. Cu toate astea, eu știu că el își dorește să lupt. O să fie totul bine!”, a spus Oana Ciocan plângând, la Survivor All Stars.

Oana Ciocan consideră un dezavantaj faptul că se alătură reality show-ului după ceilalți colegi. Oana nu crede în coincidențe, însă, și are certitudinea că, locul ei este la Survivor All Stars. După o perioadă îndelungată în care a fost singură, Oana Ciocan l-a întâlnit pe Jador, omul lângă care își dorește să rămână o viață.

„Ei bine, au trecut anii, viața mea s-a schimbat foarte mult de atunci. Am fost singură o perioadă lungă de timp, iar asta m-a ajutat extraordinar pe mai multe planuri, și într-un moment total neașteptat, am întâlnit persoana lângă care vreau să stau o viață. Acum sunt mult mai calmă și mai matură, știu ceea ce îmi doresc și nu mai am așteptări de la ceilalți oameni”, a mai spus Oana Ciocan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 septembrie 2024
26 septembrie 2024