Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iubita lui Florin Ristei a dat lovitura! La ce emisiune o vom vedea pe superba Naomi Hedman

Iubita lui Florin Ristei a dat lovitura! La ce emisiune o vom vedea pe superba Naomi Hedman

28 iul. 2022, 20:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit în decembrie 2020 și sunt una dintre cele mai frumoase perechi mondene. Sunt adorabili pe rețelele sociale, unde îi lasă pe fani să tragă cu ochiul în viața lor de cuplu. Dar iată că fanii vor avea ocazia să o revadă și la tv pe iubita lui Florin Ristei.

Naomi Hedman, originară din Londra, a fost concurentă la X Factor România în 2020, în timp ce Florin Ristei era jurat, iar de acolo s-a aprins flacăra pasiunii între ei. Ristei și Naomi locuiesc împreună și își expun dragostea și viața de cuplu pe rețelele sociale, mai ales pe TikTok, unde sunt simpatici și virali. Lumea adoră să se uite la Naomi, dar și să asculte comentariile sarcastice sau autoironice ale lui Ristei.

Iubita lui Florin Ristei, apariție încântătoare la „Splash! Vedete la apă”

Iată că admiratorii vor avea ocazia să o revadă pe iubita lui Florin Ristei și la televizor. Și nu oricum, ci îmbrăcată într-o rochiță scurtă și plină de tăieturi îndrăznețe. Superba englezoaică va avea o apariție de neratat în candrul concursului de sărituri, filmat la Bacău, iar Antena 1 ne-a confirmat informația.

Naomi a fost prezentă, zilele trecute, la Bacău, acolo unde se desfășoară filmările emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, care va începe curând la Antena 1. A avut o apariție fabuloasă, ba chiar a stârnit reacții bizare și invidii în rândul altor vedete. „Pleacă de aici, pleacă de aici”, i-a strigat, râzând, Larisa Udilă, una dintre concurentele din emisiune.

Când începe „Splash! Vedete la apă”

Emisiunea „Splash! Vedete la apă“ va începe pe 11 august și va fi difuzată joi şi vineri, de la 20:30, şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor puncta pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului.

Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor. Şi în acest sezon, voia bună va fi asigurată de cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu. La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze salturile, dar și să își învingă fricile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *