Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iubita lui Culiță Sterp, noi imagini cu burtica de gravidă! Cum a fost surprinsă viitoarea mămică

Iubita lui Culiță Sterp, noi imagini cu burtica de gravidă! Cum a fost surprinsă viitoarea mămică

14 mart. 2021, 17:32,
în Cancan ultimă oră

Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor deveni în acest an părinți pentru prima dată. Doar câteva luni de zile o despart pe iubita artistului până va aduce pe lume primul lor copil.

Viitoarea mămică este pregătitiă pentur următorul capitol din viața sa, chiar dacă este o posibilitate foarte mare să nască fără soțul ei. Culiță Sterp se află în aceste momente în Republica Dominicană, unde participă la competiția Survivor România, în echipa Faimoșilor. Cântărețul a anunțat oficial că iubita lui este însărcinată, în primul episod al competiției.

„Am venit aici să îl răzbun pe fratele meu, Iancu Sterp.

A ajuns până în finală la Survivor și nu a câștigat. Iubita mea trebuie să nască. Chiar dacă n-o că câștig, o să merg acasă cel mai fericit dintre toți”, a dezvăluit Culiță Sterp, în primul episod de la Survivor România.

Unde a plecat Daniela, iubita lui Culita Sterp, la scurt timp dupa ce artistul a ajuns la Survivor!

Daniela este o iubită foarte susținătoare și nu ratează niciun episod din Survivor România 2021. Iubita lui Culiță Sterp  postează mereu fotografii și videoclipuri cu iubitul ei pe rețelele de socializare.

Ea este foarte mândră de parcursul concurentului în competiție. În timp ce iubitul ei se luptă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2021, Daniela Iliescu a plecat la Cluj-Napoca. Ea a postat o fotografie la secțiunea de stories de pe Instagram, unde se poate observa mai bine burtica de gravidă.

Iubita lui Culiță Sterp, însărcinată în patru luni

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit pentru WOWBIZ.ro că iubita artistului este însărcinată în patru luni, iar asta a îngreunat decizia lui Culiță Sterp cu privire la plecarea în Republica Dominicană.

„E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați. Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor”,  a dezvăluit, în exclusivitate, o sursă pentru WOWBIZ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *