Prima pagină » Cancan » Iubita lui Bursucu are o fiică în vârstă de șaisprezece ani! Ce a scris prezentatorul la o postare pe Instagram?

Iubita lui Bursucu are o fiică în vârstă de șaisprezece ani! Ce a scris prezentatorul la o postare pe Instagram?

13 mai 2022, 10:13,
în Cancan

Iubita lui Bursucu are o fiică în vârstă de 16 ani ce îi seamănă foarte bine. Tânăra îi calcă pe urme mamei sale la capitolul frumusețe, iar Bursucu este tare mândru de fata sa vitregă. Prezentatorul este împreună de 8 ani cu Andreea Șerban și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Chiar dacă femeia ce i-a dăruit o fată nu este prezentă în lumina reflectoarelor. Aceasta este managerul unui parc de distrații de Mamaia. Iubita sa nu dorește să facă parte din lumea mondenă, de aceea relația lor este ținută departe de ochii curioșilor. De asemenea și cuplul format dintre Bogdan Jianu și Cătălina Ponor este foarte discret.

 Iubita lui Bursucu are o fiică în vârstă de șaisprezece ani! 

Iubita lui Bursucu nu este o persoană publică, de aceea puțină lume o cunoaște. Prezentatorul o ține cât mai departe de lumina reflectoarelor. Andreea Șerban este mamă a două fete. Cea mică are doi ani, Anays, iar cea mare este în vârstă de 16 ani, Alesia. Fiica cea mare este dintr-o altă relație, iubita prezentatorului fiind nevoită să-și crească singură copilul de la trei ani. Partenerul anterior a decedat, iar Andreea a fost nevoită să aibă singură grijă de fiica sa.

În ceea ce privește ocupația iubitei sale, aceasta este managerul unui parc de distracții din Mamaia. Adrian Cristea, pe numele său real, are o relație de 8 ani alături de Andreea Șerban. Pe timpul pandemiei, familia lor a trebuit să stea mai mult despărțită. Bărbatul a stat o mare parte a timpului în București, iar cele trei femei din viața lui au locuit în Constanța. Prezentatorului i-a fost foarte greu să stea departe de persoanele dragi, de aceea mergea în fiecare weekend să le viziteze.

Ce a scris prezentatorul la o postare pe Instagram?

Cu toate că nu este fiica sa, Bursucu este foarte atașat de Alesia. Bărbatul are doar cuvinte de laudă la adresa sa și a declarat că se înțeleg foarte bine. Prezentatorul a publicat o imagine cu fiica sa vitregă, iar internauții au confundat-o cu Andreea Șerban. Alesia îi seamănă foarte bine mamei sale, cele două fiind ca două picături de apă. De altfel, fiind tată de fete, Bursucu a scris la descrierea pozei: „Daaaa….asta e fiica-mea 🤔Daaaa….mi-am cumparat pistol 😉🔫”. 

Prezentatorul a primit foarte multe aprecieri la imaginea pe care a distribuit-o. De asemenea, mulți urmăritori i-au spus că trebuie să aibă mare grijă de ea, fiind foarte frumoasă: „Ai nevoie de un arsenal căci vine și Anais din urmă. Te felicit pentru că ești un tată minunat pentru ambele fete. Multă sănătate și fericire alături de familia ta frumoasă. ” Alesia a împlinit în decembrie 16 ani, iar prezentatorul i-a spus printr-o postare pe Instagram că este mândru de ea. De asemenea, i-a transmis că îi mulțumește pentru fiecare moment petrecut împreună.

Chiar dacă iubita lui Bursucu mai are o fiică în vârstă de 16 ani, acest lucru nu a fost un impediment în relația lor. Cei doi se iubesc foarte mult și sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. De asemenea și Toni Iuruc are un copil dintr-o altă căsătorie, iar mariajul său cu Simona Halep este unul dintre cele mai frumoase .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *