Prima pagină » Actualitate » Iubita l-a părăsit pe Vlad Pascu! Cu cine s-a afișat aceasta după ce tânărul a ajuns în închisoare
Iubita l-a părăsit pe Vlad Pascu! Cu cine s-a afișat aceasta după ce tânărul a ajuns în închisoare

Iubita l-a părăsit pe Vlad Pascu! Cu cine s-a afișat aceasta după ce tânărul a ajuns în închisoare

16 oct. 2023, 10:28,
în Actualitate

Pentru Vlad Pascu, necazurile vin unul după altul. După ce instanța a decis ca întreaga lui familie să fie trimisă în judecată, tânărul în vârstă de 19 ani care a condus drogat și a omorât doi studenți la 2 Mai, iubita l-a părăsit pe Vlad Pascu. Este vorba despre Rebecca Lăzărescu, alături de care consuma substanțe interzise. Acum, tânăra s-a afișat cu noul iubit, un tânăr de bani gata.

Iubita l-a părăsit pe Vlad Pascu

În luna august a acestui an, un accident teribil a dus la decesul a doi studenți. Vinovat de cele întâmplate este Vlad Pascu, un tânăr în vârstă de 19 ani, care a intrat într-un grup de tineri aflați pe marginea carosabilului pe litoral, în zona 2 Mai. Cei doi studenți, o fată și un băiat, au murit pe loc, trupurile lor fiind pur și simplu secționate de bolidul de peste 100.000 de euro.

Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului și a fost prins de oamenii legii o oră mai târziu. Probele INML au arătat că în momentul producerii accidentului, tânărul în vârstă de 19 ani se afla sub influența a trei droguri puternice. De atunci, el se află în arestul poliției.

Acum, Rebecca Lăzărescu a fost surprinsă alături de noul iubit. Se pare că aceasta l-a uitat pe Vlad Pascu și s-a aruncat în brațele noului iubit. Noul partener al Rebeccăi pare să o facă foarte fericită. O dovedesc imaginile în care tânăra se plimbă prin mall, ziua în amiaza mare, de mână cu un tânăr, care o tratează ca pe o prințesă.

Din imagini se poate observa că Vlad Pascu a fost înlocuit tot cu un băiat de bani gata, dacă ținem cont de faptul că tânărul conduce un Range Rover și este îmbrăcat numai cu haine de la branduri de lux. Rebecca nu se lasă nici ea mai prejos. Fata a ieșit în oraș îmbrăcată lejer, cu pantaloni de trening si un hanorac Givenchy de 1.000 de euro, la care a asortat o pereche de adidași Off-White, de 500 de euro. Cei doi îndrăgostiți s-au sărutat în permanență, s-au ținut de mână și s-au îmbrățișat, semn că Vlad Pascu este, deja, istorie.

Cine este Rebecca Lăzărescu

Mai multe imagini au apărut în spațiul public cu Vlad Pascu și Rebecca Lăzărescu, iubita tânărului în momentul în care s-a produs tragedia de la 2 Mai. Într-o filamre se vede cum Vlad își injecta o substanță în venă, iar mai apoi leșina. În alte câteva video-uri postate pe canalele de socializare, Vlad Pascu apare în compania Rebeccăi Lăzărescu, cea care îi era iubită la momentului accidentului. În filmulețe, cei doi sunt vizibil afectați de substanțele interzise și vorbesc despre pastilele pe care le iau și despre faptul că ambii sunt suficient de bogați încât nimeni să nu le poată face nimic.

Rebecca a fost martorul cheie în dosarul întocmit de procurori, iar declarațiile ei au trimis-o după gratii și pe mama lui Vlad. Miruna Pascu a fost arestată după ce ar fi încercat să o șantajeze pe fiica vitregă a fostului mare comentator sportiv Dan Lăzărescu. Femeia i-a spus tinerei de 19 ani că dacă va depune mărturie va da presei imagini cu ea în ipostaze compromițătoare.

Acum, iubita l-a părăsit pe Vlad Pascu, fiind văzută împreună cu un alt tânăr potent financiar.

Comentarii
  • Boarfe !, la lăsat pe un prost și imediat și-o trage cu altul , acum se simte din nou fericita și înplinită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *