Prima pagină » Titlurile zilei » Îți trebuie ceva sânge rece! Câte femei ar putea face ce a făcut această polițistă din Iași? Martor: „A sărit de la etaj, complet dezbrăcat, doamna a pus prima dată mâna pe el, nu mișca”

Îți trebuie ceva sânge rece! Câte femei ar putea face ce a făcut această polițistă din Iași? Martor: „A sărit de la etaj, complet dezbrăcat, doamna a pus prima dată mâna pe el, nu mișca”

23 iul. 2022, 02:00, 9 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Scene incredibile surprinse la Iași. Un bărbat s-a aruncat de la etaj, gol pușcă. O polistă a fost cea care a ajuns la scurt timp în zonă și a încercat să îi dea bărbatului primul-ajutor

O polițistă din Iași a arătat, fără să vrea, că are mult sânge rece. Povestea începe miercuri, pe 20 iulie 2022, în jurul orei 17.00, când polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre faptul că un bărbat a căzut de la etajul 2 al unui imobil din municipiul Iași, cartierul Cantemir. Cel mai apropiat echipaj de poliție era cel format din Mihaela și Robert. Astfel, cei doi polițiști au ajuns în aproximativ 2 minute în zona blocului unde a avut loc incidentul. Mihaela și Robert au observat lângă bloc, în iarba înaltă, un bărbat ce părea a fi semiconștient.

Mihaela s-a dus imediat lângă acesta, pentru a-i verifica pulsul și pentru a face o evaluare a stării în care se afla. Respira, o auzea și înțelegea ce-i spune. Întrucât bărbatul a încercat să-și miște mâinile, polițista i-a transmis că cel mai bine ar fi să rămână nemișcat, stând lângă el, încercând să-l liniștească până la sosirea echipajului medical, demersul său dând rezultate. Între timp, Robert a încercat să obțină cât mai multe date care să ducă la stabilirea situației de fapt.

Cine sunt cei doi polițiști ieșeni

Reporterii BZI au vrut să afle cine sunt cei doi polițiști.

„Mihaela are gradul agent șef de poliție și își desfășoară activitatea în cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași, din anul 2017, fiind încadrată din sursă externă. Robert are gradul de agent de poliție și face parte din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar al Poliției Municipiului Iași, fiind absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, în anul 2018”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvănt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Bărbatul care a vrut să-și pună capăt zilelor este internat, în stare gravă, la spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, însă medicii sunt sceptici în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`