Prima pagină » Sanatate » Stiri medicale » Îți mai aduci aminte de serialul „Dr. Quinn”? Cum arată acum actorii principali

Îți mai aduci aminte de serialul „Dr. Quinn”? Cum arată acum actorii principali

06 iun. 2020, 13:55,
în Sanatate
a:3:{s:7:"site_id";i:7;s:6:"old_id";i:88150;s:8:"site_url";s:15:"sanatate.bzi.ro";}

Milioane de fani din lumea intreaga au urmarit povestea de dragoste dintre Michaela „Dr. Mike” si faimosul Byron Sully, interpretati magistral de catre Jane Seymour si Joe Lando, deveniti peste noapte sex simboluri. Iata cum arata faimosii actori la 21 de ani de la incheierea serialului Dr. Quinn.

In anul 1993, CBS a dat lovitura cu serialul Dr. Quinn, Medicine Woman, serial care a depsit cu siguranta chiar si asteptarile creatorilor sai, fiind recompensat cu nenumarate premii, printre care si un Glob de aur pentru cle mai bun serial si unul pentru cea mai buna actrita. cine ar fi crezut ca un film a carui actiune se petrecea undeva dupa Razboiul Civil va ajunge sa tina in fata televizoarelor milioane de telespectatori? La asta a contribuit insa din plin si carisma protagonistilor, a caror chimie de cuplu a depasit ecranul, potrivit viva.ro.

Daca la Jane Seymour in rolul Dr. Quinn se asteptau multi, alegerea lui Joe Lando in rolul lui Sully a fost lozul castigator. De mult nu mai aparuse intr-un serial asa un baiat rau… Actorul, care pe vremuri lucrase ca pizzar, cascador – si-a rupt nasul de cinci ori in accidente de motocicleta, incheieturile si chiar si falca – si, ulterior, ca actor de soap opera (a jucat in One Life to Live)  – s-a potrivit manusa in rolul misteriosului barbat al muntilor care o salva de fiecare data pe domnita aflata la ananghie. Pe scurt, Joe Lando a devenit peste noapte sex-simbol si unul dintre cei mai iubiti actori.

Putini dintre fanii serialului Dr. Quinn stiu insa si ca Joe Lando a fost cu adevarat indragostit de Jane Seymour, desi, la vremea aceea, actrita avea 41 de ani, iar el – 30. S-a spus ca au iesit impreuna pentru o scurta perioada, insa intre timp in viata actritei a aparut actualul ei sot.

„Mi-a placut mereu de Jane Seymour ca actrita, dar cand am inceput sa filmam, in 1992, m-am indragostit nebuneste de ea. Din pacate, Jane nu a avut aceleasi sentimente pentru mine si, mai apoi, chiar in perioada aceea in viata ei a aparut James Keach (n. red – Jane a divortat de James Keach in 2015) si mi-a furat-o. Lucrurile nu au mers mai departe de o dragoste platonica. Suntem cu totii foarte buni prieteni si acum”, povestea Joe Lando.

Au trecut patru ani de cand Jane Seymour a s-a despartit de cel de-al patrulea sot, iar Joe Lando este mereu in apropierea ei, dupa cum se vede si din zecile de fotografii in care apar impreuna, postate de actor pe contul sau de socializare. Acum, ea are 68 de ani, iar el – 57 si, culmea, intre ei pare sa existe acelasi gen de chimie ca acum 20 de ani. Sa-si vada, in sfarsit, Joe Lando visul cu ochii? Oare va ajunge actorul sa traiasca si in realitate povestea de dragoste din Dr. Quinn alaturi de Jane Seymour?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`