Prima pagină » Radio » Actualitate » Ispita Oana Monea de la „Insula Iubirii” s-a filmat în ipostaze tandre alături de noul ei iubit

Ispita Oana Monea de la „Insula Iubirii” s-a filmat în ipostaze tandre alături de noul ei iubit

01 sept. 2023, 13:17,
în Radio

Ispita Oana Monea, de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a pozat într-o ipostază tandră alături de noul ei iubit cu care are o relație foarte apropiată. Aceasta îi ține ascunsă identiatea, însă nu se feresc să se afișeze subtil. Referitor la partenerul de viață, Oana Monea spune că la un bărbat nu o interesează bunurile materiale, ci, mai degrabă, felul lui de a fi.

Oana Monea se poate mândri, la vârsta de 33 de ani, cu o afacere proprie solidă, întrucât a reușit să înființeze un salon de cosmetică și să ofere cursuri specializate în domeniu. Cu toate că acum impresionează cu atitudinea de blondă super-sexy, la Insula Iubirii, nu întotdeauna a fost văzută astfel.

Ispita Oana Monea de la „Insula Iubirii”, alături de noul iubit

Frumoasa ispită de la „Insula Iubirii” s-a pozat alături de noul ei iubit, într-o ipostază tandră și plină de romantism. Deși aceasta îi ține în continuare ascunsă identitatea, cei doi s-au filmat subtil pe rețelele sociale.

Oana Monea a ținut să le arate urmăritorilor ei cât de fericită este alături de noul ei iubit și cât de mult se iubesc aceștia. Chiar dacă încă nu se știe cine este bărbatul misterios cu care se iubește, aceștia par să aibă o relație serioasă.

În filmarea publicată pe contul personal de Instagram al Oanei Monea, acesta îi oferă un sărut pe frunte, plin de tandrețe și de grijă. Cei doi formează un cuplu de ceva timp, iar acum nu este prima dată când se afișează împreună.

Cine este de fapt ispita Oana Monea

Oana Monea are tot ce și-ar putea dori o tânără de vârsta ei. Ispita de la „Insula Iubirii” sezonul 7 spunea, în urmă cu ceva timp, că tot ce a realizat până acum a construit prin propriile forțe și că se întreține singură de când a terminat liceul.

În ceea ce privește un partener de viață, ea spune că la un bărbat nu o interesează bunurile materiale, ci, mai degrabă, felul lui de a fi. Cu toate acestea, dacă în plan profesional este un om împlinit, ea a dat de înțeles că în trecut viaţa personală nu i-a adus satisfacţiile dorite.

După două relaţii serioase, care însă nu s-au încheiat aşa cum îşi dorea, Oana a decis să participe la cel mai dur test al fidelităţii, ca să demonstreze că tentaţia poate apărea oricând într-o relaţie.

„Am avut o relație mai lungă. Am fost logodită cu un băiat ceva timp, acum mult timp. Toate mergeau foarte bine, cel puțin din punctul meu de vedere, și după patru ani de zile am fost părăsită fără niciun fel de explicație. A fost foarte dureros”, mărturisea Oana Monea, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`