Prima pagină » Cancan » Ispita Maria Tebieș era mult mai frumoasă înainte de operațiile estetice. Fanii sunt dezamăgiți de schimbare

Ispita Maria Tebieș era mult mai frumoasă înainte de operațiile estetice. Fanii sunt dezamăgiți de schimbare

20 aug. 2024, 09:52,
în Cancan

Fanii consideră că ispita Maria Tebieș de la „Insula Iubirii” era mult mai frumoasă înainte de operațiile estetice. Tânăra este medic rezident, s-a născut și a trăit în Canada până la vârsta de 17 ani. Până acum, Maria Tebieș a avut parte de mai multe relații amoroase nereușite, însă este decisă să își găsească sufletul pereche.

Maria Tebieș face parte din brigada celor 10 ispite feminine de la Insula iubirii. Având în vedere calitățile sale fizice, dar datorită experienței sale de viață, tânăra de 26 de ani a reușit să se remarce încă de la primele ediții difuzate pe micile ecrane. A pus pe jar concurenții veniți să-și testeze relațiile de iubire, dar și telespectatorii. dar iată cum arăta bruneta înainte să recurgă la operațiile estetice, potrivit Cancan.

Ispita născută în Canada

Sezonul 8 de a „Insula Iubirii” a adus în prim-plan 10 modele de ispite feminine de-a dreptul cuceritoare. Printre cele care au reușit să stârnească imaginația concurenților, dar și a telespectatorilor se numără și Maria Tebieș.

Tânăra de 26 de ani este medic rezident, s-a născut în Canada, iar la vârsta de 17 ani s-a mutat în România pentru a urma cursurile Facultății de Medicină. Deși a avut parte de mai multe relații amoroase nereușite, bruneta s-a înscris în show-ul de la Antena 1 cu gândul să-și găsească sufletul pereche.

Ispita Maria Tebieș, mult mai frumoasă înainte de operațiile estetice

„Insula Iubirii” i-a oferit Mariei șansa să-și pună în evidență sex-appealul și cele mai puternice atuuri, iar rolul de ispită i s-a potrivit mănușă. Formele corpului sunt evidențiate datorită anumitor intervenții chirurgicale estetice, iar trăsăturile feței i-au fost conturate cu grijă de către medicul estetician.

Înainte de anul 2021, atunci a început procesul de transformare și a prins gustul intervențiilor estetice, Maria era o fată simplă, însă simplitatea a simțit că nu o caracterizează. Până la vârsta de 26 de ani, bruneta a suferit o intervenție de rinoplastie, s-a înnoit cu o pereche de implanturi mamare și și-a mărit buzele cu acid.

Odată cu participarea sa la Insula iubirii, pe social-medial au început să apară imagini cu ea de când încă nu trecuse pragul medicului estetician. O parte dintre utilizatori au reacționat și și-au spus părerea în secțiunea de comentarii.

„Ce frumoasă a fost”/ „Cât de frumoasă, finuță și feminină era… păcat că s-a schimbat”/ „Am stat puțin să mă gândesc despre care Maria este vorba”/ „Nu mi-am dat seama deloc că este vorba despre Maria de la Insula iubirii”/ „Era superbă așa, fără operațiile estetice”, au fost o parte dintre mesajele internauților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *