Prima pagină » Radio » Ispita Maria Ilioiu, participantă la “Insula Iubirii”, a vrut să se sinucidă. “Mi s-a luat de mizeriile vieții…”

Ispita Maria Ilioiu, participantă la “Insula Iubirii”, a vrut să se sinucidă. “Mi s-a luat de mizeriile vieții…”

14 aug. 2023, 10:36,
BZI.ro, în Radio

Ispita Maria Ilioiu, participantă la “Insula Iubirii”, a mărturisit recent că suferă de depresie și că a fost la un pas de sinucidere din cauza șefilor emisiunii care, potrivit ei, ar fi abuzat-o în mod repetat și ar fi plasat-o în ipostaze nepotrivite și rușinoase.

Potrivit Mariei Ilioiu, totul ar fi început din cauza șefilor de la “Insula Iubirii”, care ar fi abuzat-o, umilit-o.

Ispita Maria Ilioiu, participantă la “Insula Iubirii”, a vrut să se sinucidă

Maria Ilioiu a declarat că a suportat numeroase „mizerii” la filmări și că de 2 luni de zile este o cu totul altă persoană.

„Am avut foarte supărări în viața asta. Vorbesc foarte greu, pentru că am luat pastile. Sper că am luat destule, mi s-a luat de mizeriile vieții. Antena 1, „Insula Iubirii„, m-a denigrat și am fost pusă în niște ipostaze cum n-am fost pusă niciodată.

Am fost umilită, înjosită, denigrată, dacă ați ști voi prin câte am trecut la filmări și câte mizerii mi-au făcut. N-am putut să spun. Nu mai am putere să vorbesc, mă simt moleșită. Mă simt așa de peste 2 luni de zile, sufăr de depresie cu anxietate.

Nu vă luați după mine, vă rog, nu vă luați, viața este frumoasă. Nu vă lăsați să cădeți, fiți psihopați, încercați să nu aveți empatie, pentru că veți suferi. Mie mi-a păsat foarte mult de oamenii din jur, de părinții mei de care, nu știu, tata mi-a dat tot ce a avut el mai bun.

Eu nu pot să-l răsplătesc pentru că am intrat în depresie de 2 luni de zile. Se numește tulburare afectivă. M-am luptat cu procesele, să încerc să-mi fac și eu dreptate aici la față. Dar viața este prea mizerabilă și nu prea am putut să-mi fac dreptate. Au fost foarte mult și mi-a fost foarte greu 2 luni de zile”, a povestit Maria.

Cine este Maria Ilioiu

Maria Ilioiu a fost una dintre surprizele de la Insula iubirii 2023. Vedeta a fost ispita supremă în acest sezon, spre uimirea celor 5 cupluri care au ales să participe la testul decisiv din Thailanda.

Maria Ilioiu are 32 de ani și am mai avut rolul de ispită în sezoanele 2, 3, 4 și 5.

De fiecare dată, aceasta a reușit să-și îndeplinească rolul cu succes, chiar dacă nu a simțit conexiune cu nici unul dintre cei cuceriți și demascați.

Chiar dacă este cunoscută pentru rolul ei de ispită, Maria a avut relații de iubire. Până în prezent, vedeta nu a reușit să își găsească jumătatea, astfel că a acceptat din nou participarea la Insula iubirii 2023.

Maria Ilioiu este influencer în mediul online și are contracte de imagine semnate cu diverse branduri. În plus, ispita de la Insula Iubirii și-a deschis un magazin de haine pe care l-a numit sugestiv „Ispita hainelor” și are planuri mari în afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *