Prima pagină » Local » Își bănuia soția că îl înșeală cu preotul din sat și a implicat-o pe femeie într-un întreg scandal. Tânăra este acum în pericol de moarte: „Familia ei suferă de nenumărate boli psihice și îi dorește sfârșitul”

Își bănuia soția că îl înșeală cu preotul din sat și a implicat-o pe femeie într-un întreg scandal. Tânăra este acum în pericol de moarte: „Familia ei suferă de nenumărate boli psihice și îi dorește sfârșitul”

16 aug. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Răzvan Țipău, un bărbat din municipiul Pașcani, își bănuia soția, pe Iulia Vasilica Țipău, că îl înșeală cu preotul din satul natal, Hăbășești, comuna Strunga, județul Iași, astfel încât, în primăvara acestui an, nu doar că a ales să divorțeze de ea, ci a și implicat-o într-un scandal de proporții. Din această cauză, femeia ar fi în depresie

După ce în localitatea Hăbășești, comuna Strunga, județul Iași, s-a zvonit că preotul Costel-Florin Văscu ar fi avut o relație extraconjugală cu Iulia Vasilica Țipău, slujitorul Domnului a ales să fie transferat într-o parohie din Arhiepiscopia Tomisului. La rândul său, Iulia Vasilica Țipău se află în plin proces de divorț. Femeia este mama unui băiețel în vârstă de 11 ani care acum este prins în mijlocul scandalului.

A crezut că soția îl înșeală cu un preot, așa că s-a gândit să-i dea femeii o lecție

La circa jumătate de an de la izbucnirea scandalului, Costel Florin Văscu susține că Iulia Vasilica Țipău se confruntă cu o depresie extremă și că se află în pericol de moarte, fiind vinovată de situația în care a ajuns chiar familia sa.

„Fata asta este într-o mare primejdie, a căzut într-o depresie extrem de puternică și mă tem pentru viața ei, căci este un suflet ca fiecare dintre noi. Fostul ei soț, Răzvan, sora ei, Laura, cât și cumnatul ei, Chiriac Viorel, și-au bătut joc de dânsa, apelând la publicația voastră, denigrând-o și umilind-o în ultimul hal posibil, fără a fi vinovată cu ceva. Toată lumea din Pașcani o arată cu degetul, o marginalizează și râde de dânsa din cauza faptului că a fost dată pe BZI. Tot din răutatea fără margini și strict din cauza lor, mi-a fost distrusă și mie cariera, onoarea și mi-au fost aduse prejudicii materiale și morale enorm de costisitoare. Am aflat printr-o cunoștință de-a ei că a spus, dacă măcar cei de la BZI nu o făceau de rușine la o țară întreagă și nu era supusă la atâta scandal și stigmatizare mediatică, putea să treacă mai ușor peste toată nedreptatea și suferința. Sincer, mă tem pentru viața ei. Faceți ceva concret, să salvăm acest suflet nevinovat și surghiunit fără niciun motiv, doar pentru simplul fapt că familia ei suferă de nenumărate boli psihice și îi dorește sfârșitul”, a declarat preotul Costel Florin Văscu.

Femeia recunoaște că a ieșit la cafea cu parohul

Iulia Vasilica Țipău a recunoscut că a avut câteva întâlniri cu preotul Florin Costel Văscu, dar susține că acestea au fost strict amicale. Cei doi s-ar fi întâlnit la o cafenea din Pașcani, acolo unde au și fost văzuți de soția unui prieten de familie. Despre această întâlnire a aflat și Răzvan Țipău, iar de aici a început întregul scandal.

„Nimeni nu m-a văzut de mână cu preotul. Când ați pus video cu taxiul, eu mergeam la țară, iar preotul se întorcea de la Botoșani și, fiind duhovnicul meu, m-a luat și pe mine. De ce soțul meu nu spune că de multe ori ne întâlneam cu preotul la pomeni, la mama mea la cafea? Vorbeam normal. Nu a arătat niciodată că m-ar plăcea. Cum poate zice că a pictat icoana cu Sfânta Varvara după chipul meu, când icoana aia e pictată acum 6 ani, când preotul nici nu mă cunoștea? Preotul a scris și o carte despre Sfânta Varvara, iar eu am cumpărat-o. Când soțul meu a primit ordin de protecție, eu a trebuit să mă mut la țară, iar soțul meu a ars și cartea, și icoana. El umblă cu martori falși, se laudă că a băgat mii de euro în dovezile pentru divorț. Acum, mă amenință că are un film indecent cu mine și preotul. Dacă erau dovezi, de ce nu le dezvăluie? Nu sunt dovezi, ci totul e din auzite. Dacă era adulter, ne-ar fi fotografiat lumea. Eu am recunoscut că am fost cu părintele la cafea, nu m-am ferit de nimeni, dar nu am fost în calitate de iubita lui. Eu și preotul ne întâlneam la țară, mergeam la biserică, ne întâlneam la praznice. Într-o dimineață, duceam copilul la școală, iar preotul avea treabă la protopopiat și i-am propus să mergem să discutăm la o cafea problemele din parohie, cu sora mea. Dacă voiam să mă duc cu el, mergeam într-o pădure, nu în văzul lumii, în centrul orașului. La cofetărie, lucra nevasta unui prieten de-al nostru care ne purta sâmbetele, iar de acolo a pornit tot”, a declarat femeia bănuită că își înșela soțul cu preotul din sat.

Comentarii
  • Toți suntem în primul rând oameni.

  • ăsta e la unii români ce face capra altuia de nu-și vede de grija lor, bârfa că nu trebuie să mai saluți pe nimeni, nu mai spui nimănui ce ai pe suflet că gata ai ceva intim cu persoana. Se vedea din poză ce amărâtă e femeia respectivă și poate simțea nevoia să-și spună amărăciunea cuiva, iar cel mai în măsură să o povățuiască îi era duhovnicul. Nu cred că acel preot s-ar fi uitat la ea cu alt scop decât cel duhovnicesc. Mai multă seriozitate în afirmații se poate. Cei responsabili de articolul de la ziar trebuia să aștepte o anchetă clară și bazată pe adevăr de la poliție.

  • Nebunii din familie

    Cei mai spurcați, curvari, împuțiți, psihopați și panarame din lume sunt 3 trei frați pătați: Laura Nimfomana, Viorel Hemoroistul și Răzvănel Paranoia. A uitat duamna Laura nimfomana când se freca cu Lucian Iacob în casă și prin fundul grădinii și duomnu Chiriac(căzut în cap) i-a tras o bătaie cu strigături soră cu moartea concubinului!? Și a fost panaramă mare de răgea ca un bou duomnu că are pușcă în casă și o împușcă și pe Laura și pe amantul Lucian I. Va să zică ești supărată duamna de la magazin că a plecat Ciprică și nu te-a cordit și ai rămas ca proasta cu ochii în ploaie iar duomnu Viorel l-a prins de atâtea ori la curve și nu l-a amendat!? Duomnu Chiriac a uitat ca are copii din flori și a luat-o pe duamna Laura forțat și amenințat de familia ei că a lasat-o însărcinată cât a fost poluțist la Brăiești? Domnu domnu Viorel ai uitat când ai făcut laba de față cu cumnata și te-ai dat la dânsa? Ești tare supărat că cumnata nu ți-a acceptat avansurile scârboase nu? Măi să fie!!! Tata curvelor și a panaramelor ce ești să îți vină numele și să te mănânce viermii de viu!!! Iar boul de Țipău Răzvan cine este? Un jeg frustrat care a fost călcat în picioare de taicăsu, a fost bătut cu parul de la gard și amenințat cu toporul toată ziua. De atunci acest psihopat a rămas cu sechele, traume și boli psihice grave și caută să tortureze și să distrugă oameni nevinovați prin șantaj, denigrări, înscenări și tot felul de mizerii. Despre ce rahați ordinari vorbim? Ăștia sunt niște draci și putori ordinare nu oameni. Sictir!!!

  • Protopopul Gheorghe Muraru aliat cu Chiriac Viorel și cel mai vinovat de acest circ mizerabil.

    Eu domnu Chiriecel Viorică preacurvarul fost caral torționar în Poluția Română am făcut multe băute și chefuri cu potropopul Gheorghe Muraru pe când era la Costești. Am avut nevoie de domnul Muraru Gheorghe de la potropopiatul Pașcani când l-am luat forțat de mână pe prostul ce dă în gropi, Răzvan Ț să meargă cu jalba în proțap. Când am auzit că Muraru a ajuns potropop am țipat ca cel mai scârbos paralitic și am spus: cine mă, ăsta a ajuns potropop? Păi ce afemeiat este și ce băute făceam eu cu el când era popă la Costești, mamă mamă de săreau mesele de pomeni pe sus. Când se făcea clanță și muci, popa Murararu actualul potropop arunca cu coliva după noi, cu colacii în icoane iar poșirca de vin ce mai rămânea o arunca la gura de canalizare. Nu îmi vine să cred ce paranghelii și curvăsării mai faceam eu cu popa Gheorghe Muraru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`