Prima pagină » Cancan » Isabela, fiica Oanei Roman, gest dureros la câteva zile de la înmormântarea bunicii sale. „A insistat. Mama sigur a auzit-o” 

Isabela, fiica Oanei Roman, gest dureros la câteva zile de la înmormântarea bunicii sale. „A insistat. Mama sigur a auzit-o” 

01 mart. 2024, 08:06,
BZI.ro, în Cancan

Isabela, fiica Oanei Roman, a reușit să își emoționeze mama cu un gest total neașteptat. Oana Roman este iubită și respectată de mulți români, iar de când a devenit cunoscută pentru prima dată, vedeta a reușit să atragă un număr mare de fani care o susțin în orice moment, indiferent de circumstanțe.

De asemenea, fiica lui Petre Roman este foarte activă pe platformele de socializare, unde împărtășește cu cei care o urmăresc aproape tot ce se întâmplă în viața sa, inclusiv momentele pozitive și cele mai puțin plăcute. Chiar și în mijlocul dificultăților din ultimele zile, vedeta nu a ezitat să împărtășească cu urmăritorii de pe Instagram surpriza plăcută pe care i-a pregătit-o fiica sa, Isabela.

Isabela, fiica Oanei Roman, gest dureros la câteva zile de la înmormântarea bunicii

Fetița a început să studieze pianul de 2 luni, un lucru pe care și-l dorea chiar bunica ei, Mioara Roman. Recent, când Oana a mers să o ia pe Isabela de la școală, fetița a vrut să îi arate o demonstrație mamei sale, provocând o mare emoție în rândul vedetei.

„Una din marile dorințe ale mamei a fost ca Isa să facă pian. La început Isa a preferat doar pictura, apoi a început să facă pian la școală, i-a plăcut și astfel i-a îndeplinit dorința mamei. Azi când am fost să o iau de la școală a insistat să-mi facă o demonstrație. Mama sigur a auzit-o. Așa cântă Isa, după 2 luni de lecții la pian.”, a scris Oana Roman, în dreptul unui videoclip cu Isabela cântând la pian.

Isabela a suferit mult la înmormântarea bunicii ei

Luni, pe 26 februarie, toți cei apropiați au participat la înmormântarea Mioarei Roman. De asemenea, Isabela, fiica Oanei Roman, a fost prezentă la această ceremonie tristă. În același timp, cei prezenți la înmormântare au observat că micuța era profund afectată de durere pentru că își însoțea bunica pe ultimul drum.

”În aceste momente se vede educația. Domnul Petre roman a făcut așa cum a știut că este mai bine, nu a venit la înmormântare, a trecut înainte, și-a adus omagiile și a plecat. Dacă ar fi venit la înmormântare, probabil că ar fi atras foarte mult atenția asupra lui. Am uitat de prezența tatălui Isabelei, dar la un moment dat, mă uitam la acest copil de 9 ani care o sprijinea din ochi pe mama sa.

A înțeles că ea nu are rolul principal acolo, era efectiv un stâlp. Energia a fost foarte puternică și am văzut-o pe Isabela că se clătina puțin. Mi-am dat seama că deși părea un adult, era un copil, care avea mai mult nevoie ca oricând ca în spate să fie tatăl ei, ea toată viața va așteptat ca tatăl ei să fie eroul ei, dar el n-a venit”,  a declarat Roxana Gabor Iliescu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

La doar câteva zile de când bunica ei a fost înmormântată, Isabela, fiica Oanei Roman, a reușit să își impresioneze mama cu un gest emoționant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *