Prima pagină » Titlurile zilei » Isabela Danalache, dansatoare la bară în Italia, angajată pe ascuns la Primăria Iași, a cumpărat apartamente pe bandă rulantă! Angajatorul: „Are studii superioare” – FOTO

Isabela Danalache, dansatoare la bară în Italia, angajată pe ascuns la Primăria Iași, a cumpărat apartamente pe bandă rulantă! Angajatorul: „Are studii superioare” – FOTO

10 mai 2022, 02:00, 31 ,
Ciprian Boaru în Titlurile zilei

Isabela Danalache a scandalizat opinia publică, după ce a fost angajată fără concurs la Primăria Iași, mai precis la Citadin SA, firma de asfaltări a municipalității. Femeia de 35 de ani a activat mai mulți ani într-un club de noapte din Italia. Banii i-a investitit în Iași, în apartamente situate în cartierul Vișoianu

Gabriela Delicostea, mama Isabelei, are grijă ca fiica să o ducă bine la Citadin

Angajarea scandaloasă a Isabelei Danalache, fostă dansatoare la bară în Italia, scoate la suprafață investițiile realizate în imobiliare. Totul a început în luna martie 2022, când Isabela Danalache a fost angajată pe postul de operator calculator la Atelierul de Reparații și întreținere Auto și Utilaje, în cadrul Citadin SA, firma de asfaltări a primăriei. Mama acesteia, Gabriela Delicostea, este Șef Punct de Lucru în cadrul aceleași societăți. După ce a susținut un interviu, a fost angajată pe o perioadă  determinată de șase luni, cu un salariu de 2.600 lei/net. A fost încadrată pe un post ce necesita studii medii. Surse din cadrul Citadin au arătat că Isabela ar fi pregătită să preia postul mamei, care urmează să iasă la pensie. Reprezentanții Primăriei Iași au precizat că o astfel de promovare este imposibilă.

„O altă informaţie falsă vehiculată în spaţiul public este cea cu privire la promovarea persoanei intervievate pe postul de Şef Punct de Lucru. Cerinţele acestui post presupun atât studii superioare, precum şi experienţă în domeniu, cerinţe incompatibile cu cele de operator calculator (pentru care se cer studii medii)”, a transmis Primăria Iași.

În realitate, Isabela Danalache este absolventă de studii superioare, trebuie doar să acumuleze ceva experiență ca să poată ocupa un post mai bun.

„Are studii superioare”, a confirmat Marius Ionescu, director general la Citadin SA.

Și la ABA Prut-Bârlad a izbucnit un scandal după ce o chelneriță a fost angajată pe un post ce necesita cunoștințe temeinice în domeniu.

Isabela Danalache, dansatoare la bară în Italia, a investitit în imobiliare

Dansatoarea pozează în femeie de afaceri după ce a investit în imobiliare

Dansatoarea pozează în femeie de afaceri după ce a investit în imobiliare

În ultima perioadă, Isabela Danalache a investit în imobiliare. Cu banii strânși în străinătate în perioada 2016-2020, femeia de 35 de ani a cumpărat trei apartamente în cartierul Vișoianu, din Lunca Cetățuii, comuna Ciurea. Cel mai probabil, imobilele sunt achiziționate și închiriate altor persoane. Un apartament este situat la etajul 1, iar celelalte două la mezanin.

Apropiați din cercul Isabelei Danalache arată că femeia se laudă cu aceste investiții ce ar urma să continue și în perioada următoare. În cartier, apartamentele au suprafețe cuprinse între 34 și 58 metri pătrați. Un imobil cu o cameră se vinde cu 41.000 euro, iar unul cu trei camere ajunge la 71.000 euro. Apelată telefonic, Isabela Danalache nu a răspuns pentru a oferi un punct de vedere. De precizat că Primăria Iași nu mai publică numele candidaților în cadrul concursurilor pentru ocuparea mai multor posturi de execuție.

Isabela Danalache nu se află în baza de date a AJOFM

Isabela Danalache a căzut pe un scaun călduț de la Citadin, prin AJOFM, dar nu era înregistrată ca șomeră

Isabela Danalache a căzut pe un scaun călduț de la Citadin, prin AJOFM, dar nu era înregistrată ca șomeră

Reprezentanții administrației locale au mai arătat că Isabela Danalache a venit la interviul organizat de Citadin SA prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași. Mai mult, ar fi fost și alți candidați, dar care nu ar mai fi susținut interviul, pentru că ar fi fost nemulțumiți de salarizare.

„Solicitarea a fost făcută către AJOFM Iaşi în data de 3 martie 2022, arătându-se interesate mai multe persoane care corespundeau cerinţelor postului. Dintre toate persoanele interesate, una singură s-a prezentat la interviu. Motivul invocat de cei care nu s-au mai prezentat la interviu a fost gradul de salarizare modest în comparaţie cu cerinţele postului (2.600 lei net)”, au transmis oficialii din Primărie.

Însă, șefii AJOFM au precizat că Isabela Danalache nu se află în baza de date a instituției.

„Persoana respectivă nu a fost înregistrată ca șomeră la AJOFM Iași. Angajatorul ne-a comunicat că postul este ocupat începând cu data de 08.03.2022 pe poziția de programator producție”, a declarat Gabriel Vasilache, director AJOFM Iași.

Isabela Danalache, dansatoare la bară în Italia, angajată pe ascuns la Primăria Iași, este implicată în mai multe afaceri desfășurate în cercuri de persoane influente din municipiu.

Comentarii
  • Are sugaturi posterioare……..

  • Marius ionescu, un director de rahat, un betiv ordinar!

  • iesean get beget

    Domnilor!Aceasta fatuca A MUNCIT cinstit in Italia indiferent ce a practicat!N-a dat in cap,n-a furat!Ce articol este acesta? Toti angajatii Primariei Iasi sunt rude iar in 2020 dupa alegeri iesenii au iesit cu mic cu mare si au dansat in fata palatului Primariei jocuri ale bucuriei realegerii lui Mihai Chirica primar DESI presa aratase toate rubedeniile si increngaturile intre angajati.Despre ce vorbim,despre ce scriem? Nu te lasa Isabela si fii tare!

  • In toata administratia locala asa se fac angajari. Sunt numai incompetenti, care-s rude sau cunostinte ale altor angajati, copii, nepoti, veri etc. Daca mai cautati o sa va puneti mainile-n cap!

  • Isabela care mai e scorul la tine, tot 20 de euro e un scurt asa cum cereai în 2019 în Italia?

  • Articol de kkt la baza căruia stă o informație primită de la una din menopauzatele crizarte de la resurse umane, via Citadin. Invidie prostească și prostie maximă, asta dovedește acest articol.

  • De ce atata circ si un titlu pompos cand nici macar nu este angajata la Primarie ? care este interesul sunt polite de platit politice si intre dezvoltatori de aici va folositit de o fata cu un trecut mai tumultos ? de ce nu scrieti direct ce aveti de scris de ala , celalalt etc sau cine e frustrat si a platit articolul , s au mai intamplat cind persoane labile psihic afectate de ce scri unii se sinucid ca le terfeliti in halul asta , poate da bunul Dumnezeu si aveti copii si o sa vedeti ce veti pati ca el nu doarme niciodata !

  • ,,cap la cap de le punea, Marea Neagra incojura

  • articol de kkt

  • Cum nu are experiență în domeniu? Păi a tăvălit asfaltul atâția ani.

  • Nu contest studiile…asta este o altă latură a atributului de cit de educat,onest,cu principii de moralitate,sau ce reper sau model reprezinti pentru societatea tânără. Merg și susțin competența!

  • Lasand la o parte „calificarile” din trecut, facand abstractie de faptul ca a prestat nu stiu ce si nu stiu cum. na. nu ar trebui sa ne priveasca, poate asa a reusit dansa sa faca bani, desi, a dansa la bara nu inseamna prostitutie, faptul ramane si anume ca nu o recomanda nimic pentru acest post. O picatura intr-un ocean de prostie, incultura, incompetenta, iobagie, insa se tot aduna, incet dar sigur si de aici starea de fapt a administratiilor publice locale.

  • Ma doare la adidasi de ceea ce scrieti voi ! Invidiosilor !

  • asa se distruge totul in Romania – spagi , ….peste tot se primesc spagi , la angajarile de peste tot se dau spagi ………. Asta distruge Romania , coruptia generalizata a distrus Romania ……………… Romanul are in sange coruptia ……………………

  • In Administratia publica la Iasi si aici in zona Moldovei este cea mai mare coruptie din Romania. Asta e dovedit , primarii si presedintii de Cj o infunda frumos in puscarii Nichita, Adomnitei, Tabla, Chirica urmeaza. Angajari in administratia locala doar pe MITA, PIZ-DA, PILE POLITICE, NEAMURI SI ALTE MIZERII CORUPTII SI-AU FACUT LEGEA LOR. Ma-sa lucreaza acolo, postul a fost scos si rezervat numai pentru fii-ca-sa, clar sa fie. Ca doar Citadin e afacere de familie – CITADIN PFA. Trebuie sa intre DNA peste toti acesti mizerabili corupti, trebuiesc facute sesizari si la PNL central si peste tot. Nu degeaba a fost stropit cu iaurt respectabilul primar, nu degeaba i-au tremurat chilotii recent la Tribunal. Ei cer puscarie si o vor primi. Sa nu uitam ca la personalul platit din fonduri publice banii sunt ai nostri. Fata asta a facut bani la bara in Italia, ca a facut acolo ce a facut nu e rusinos dar nici cinste nu face dar o asemenea persoana sa aiba prioritate exclusiva la un post rezervat pentru ea excluzand participantii bine pregatiti si care meritau postul ESTE INADMISIBIL, NELEGAL. CORUPTII DIN ADMINISTRATIA PUBLICA AFARAAA CU VOI , NE FACETI PREA MULTA GREATA!

  • ce sa mai crezi? unii politiceni vor sa revina cei din diaspora inapoi acasa, ceea ce fata a si facut. 4 luni intr-un club, e nimic. daca a reusit sa aibe 3 apartamente- la fel – e nimic. chiar imi place femeia aceasta, e inteligenta, cu bun simt, culta, a absolvit o facultate. mi se pare ca acest articol e politic. „banda rulanta” la cumpararea a 3 apartamente ce valoreaza max 200000 si probabil sunt si in rate, neinteresant. sunt altii ce invart milioane de euro dar se pare ca ziarul „nu are acces”. Acest caz mi se pare a fi doar o defaimare. Rudele lucreaza in aceeasi organizatie atat in mediul privat cat si in cel public atat timp cat nu exista conflicte de interese, ceea ce in cazul de fata nu e cazul pentru ca e linie ierarhica diferita. Felicitari Isabela! esti o femeie interesanta!

  • nimic nou sub soare astea-s nimicuri pe langa ce „combinatii” se fac in administratia romaneasca,oricum un exemplu „bun” de urmat de fatucile patriei daca aduc valuta-n tara! Sa fim seriosi si „meseria” asta de dansatoare are o limita,se cauta prospaturi nu rezisti o data cu trecerea anilor!

  • Ichim Neculae

    Si daca a ,,muncit”in Italia a capatat experienta in ce?ne-am intirs in anii 50 cand un strungar(in cel mai fericit caz)era pus la conducerea unei institutii de cultura.

  • Suna un pic a hartuire articolele astea.Ca si cum se vrea o razbunare a unuia din conducerea ziarului.Vad ca in ultima perioada cautati numai fete care au prestat pe onlyfans sau prin nu stiu ce taverne.Nu aveti intrare la ele si de asta le dati in ziar?Niste frustrati care doveseste prin articolele voastre ca la fel si ziaristii sunt tot nepoti ai angajatilor sau sefilor .

  • Daca are studii superiore de ce a fost angajata pe post deoperator calculator?

  • Rangă Marius

    De exemplu Izabela a fost vazuta astazi la orele 15 iesind de la CJ impreuna cu Andrei Cazacu…. Dragoste mare

  • Cu bani din prostituție ,droguri sunt plătite articolele?

  • Un psihopat mintal

  • Articolul este comandat de drogatul Bogdan Horobet care din cauza consumului de Coca in exces a ajuns rău de tot. Nu toate femeile din jurul lui doresc sa facă prostituție Pt al întreține așa cum procedează Petronela Munteanu (Carla) “”doctorița” de ani buni
    Oricum DIICOTUL are material de studiu

  • Un psihopat poate fi si psihopat fizic???!!!!! Vezi ca ai lipsit mult de la scoala in Romania, aici nu esti la bara in Italia unde ai evoluat cam 4-5 anisori in studii mu-e!!! Rusine si iesenii trebuie sa reclame aceste fapte de coruptie la organele in drept sa cerceteze angajarile nelegale, trebuie sa se termine odata angajarile pe mita, mu-e, neamuri, politica. Se vede ce mediocra este acesta fata care ocupa un post in mod nelegal pila lui ma-sa si mu-e, cand in locul ei postul putea fi ocupat de o persoana cu buna pregatire , muncitoare. Fata asta va munci , va munci foarte tare ca la bara cand taxa clientii cu tarif negociabil la sex . Personal, eu nu vad nicio hartuire de catre acest ziar! Este o angajare pe pile care pute, puteeee, ne revolta coruptia puscariasilor din administratia ieseana si trebuie anchetati penal acesti infractori.

  • Problema aici este experienta si faptul ca masa e angajata tot acolo. Ny e prima si nici ultima. DNAAAAAAA

  • Aceasta iza-bella, bella vienne qui iesea astazi cu Cazacu ? Cazacu alta pramatie protejata de puscariasul TABLA COSTEL de la CJ? Inseamna ca fata asta este adanc infipta in pu-le-le si pi-le-le la toti puscariasii din administratia ieseana. Cata MITA a primit Marius Ionescu de la Citadin SRL? Ma-sa a dat MITA sau dansatoarea la bara? Cata MITA au primit toti ceilalti din Primarie care acopera rahatul asta sa nu puta? Cu cati si-a tras-o fata asta ca sa ocupe in mod exclusiv acest post. Ce pila politice are in PNL si cu cat l-a indestulat pe acel individ cu MITA SI MU-E? Nu mai acoperiti acest rahat , este angajare pe MITA, PIZ-DA, , NEAMURI- ma-sa , POLITICA, toate impreuna.

  • Isabela angajata pe ascuns la Primarie ? Cum pe ascuns daca nu e angajata la primarie ? Daca pt un post intr un atelier cu studii medii e asa circ si vai coruptie nu vedeti ca totul e tendentios sunt jocuri de culise sa se spuna ce pnl se vede cu ea ce dezvoltatori sunt implicati ce drogat o are la mina ca si cum in agentii ministere guverne nu sunt rude aia isi trimit copii in strainatate adica e de prost gust cum a degenerat totul !

  • stima si respect

    bravo ei, toata stima!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`