Prima pagină » Cancan » Isa își ajută mama, pe Oana Roman, să facă bani. Cât primește fetița de la bunicul ei, Petre Roman

Isa își ajută mama, pe Oana Roman, să facă bani. Cât primește fetița de la bunicul ei, Petre Roman

30 mai 2024, 14:37, 1 ,
în Cancan

Isa își ajută mama, pe Oana Roman, să facă bani, fiind un sprijin nesperat pentru fiica fostului premier în activitatea sa. Însă implicarea fostului soț din punct de vedere financiar este zero, aceasta neprimind pensia alimentară. Cu toate acestea, fiica Oanei Roman mai contribuie la bugetul familiei și cu ceea ce mai primește de la bunicul ei.

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman își crește singură fata. Vedeta susține că implicarea fostului soț din punct de vedere financiar este zero, acesta sustrăgându-se de la plata pensiei alimentare pentru Isabela, care era oricum o sumă mică, respectiv 500 lei. Mai mult, bărbatul refuză să rezolve și situația cu alocația copilului, care intră într-un cont administrat de el, potrivit LPF.

Isa își ajută mama, pe Oana Roman, să facă bani

În ciuda tuturor acestor neajunsuri, Oana Roman susține că se descurcă să-și crească fiica. Să nu uităm că fata este în continuare la o școală privată. Însă cea mică face tot ce poate ca să contribuie la bugetul micii familii. Într-un interviu oferit Cancan, Oana Roman a dezvăluit că Isa, în ciuda vârstei fragede, este un ajutor de nădejde.

„Ea știe că se muncește mult pentru bani. Mă ajută în munca mea și înțelege foarte bine că banii ăia care vin în fiecare lună înseamnă muncă și mă ajută. Îmi face poze, îmi face filmări, stă cu mine când editez, când montez, când pregătesc campaniile și a învățat foarte bine și a înțeles foarte bine că lucrurile astea costă”, a explicat Oana Roman.

Nu în ultimul rând, cea mică este recompensată pentru munca ei, inclusiv financiar, a dezvăluit mama ei. În plus, bunicul Petre Roman îi face mici cadouri constând în bani, de Crăciun și de ziua ei.

„Este foarte atentă cu banii. Tata îi dă tot timpul de Crăciun, de ziua ei, îi dă câte 100 de euro, de exemplu, și are foarte mare grijă cum cheltuie banii respectivi, adică e foarte atentă.

De Revelion, la sorcovă, reușește să strângă destul de mulți bani și apoi și-i cheltuie cum știe ea, își cumpără anumite lucruri, dar nu e nesăbuită, adică e destul de echilibrată. Eu sper să înțeleagă că trebuie să fim responsabili în raport cu banii”, a mai explicat Oana Roman.

Nu primește pensie alimentară, iar alocația o încasează Marius Elisei

În urmă cu ceva vreme, Oana Roman spunea că nu a primit niciodată pensie alimentară de la Marius Elisei, cât de mică ar fi ea – 500 de lei. Iată că situația nu s-a schimbat. Mai mult, fata nu și-ar primi nici alocația care I se cuvine prin lege.

„Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de 3 ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, cel puțin până astăzi (n.r. – marți, 21 mai) nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc.

Practic, ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile”, a mai spus aceasta.

Comentarii
  • Atunci cand intre rangul / averea parintilor si inteligenta copilului este o diferenta mare, acesta este trimis la o scoala privata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *