Prima pagină » Cultural » Ironie la adresa Andreei Bălan. Ce comentariu a lăsat fostul antrenor al lui Victor Cornea

Ironie la adresa Andreei Bălan. Ce comentariu a lăsat fostul antrenor al lui Victor Cornea

24 ian. 2024, 10:18,
în Cultural

Fostul antrenor a lui Victor Cornea a lăsat un comentariu plin de ironie la adresa Andreei Bălan. Jucătorul de tenis Victor Cornea (30 de ani), care este într-o relație cu artista Andreea Bălan (39 de ani), a pus capăt colaborării cu antrenorul Marius Vecerdea înainte de Australian Open.

În acest an, Victor Cornea a obținut cea mai mare performanță din cariera sa într-un turneu de Grand Slam. Victor a participat la proba de dublu de la Antipozi, alături de N.Sriram Balaji (India), și a reușit să obțină o victorie la acest nivel pentru prima dată. Perechea a fost eliminată în turul secund de duo-ul format din Marcelo Arevalo (El Salvador) și Mate Pavic (Croația), cu un scor final de 3-6, 3-6.

Fostul antrenor al lui Victor Cornea, ironie la adresa Andreei Bălan

La Australian Open, Victor Cornea a participat fără a fi însoțit de vreun antrenor, după ce a încheiat colaborarea cu Marius Vecerdea. Acesta din urmă a explicat recent motivele pentru care nu a călătorit la Melbourne. De asemenea, antrenorul a făcut un comentariu ironic referitor la Andreea Bălan.

„Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan”, a declarat Marius Vecerdea, potrivit Mediafax.

„Mie mi se pare foarte greu ceea ce face Victor. Îți trebuie o putere și o disciplină și o forță mentală foarte mare ca să poți să te antrenezi în fiecare zi”, a spus și cântăreața, pe YouTube.

Vedetei i s-a spus că-l distrage pe Victor Cornea de la a avea succes în tenis

Potrivit celor care urmăresc conturile lor de socializare, acolo unde cei doi îndrăgostiți împărtășesc viața cu internauții, se spune că Andreea este cea care îi pune piedici tenismenului. Una dintre fanele cuplului a ales să îi transmită cântăreței că, dacă își dorește ca Victor să devină campion, ar trebui să îi ofere timp și spațiu pentru a se concentra asupra muncii sale. Mai exact, fameia spune despre Andreea Bălan că de când a plecat în Australia, nu i-a permis lui Victor Cornea să se concentreze pe ceea ce are de făcut.

Jurata show-ului de transformări a subliniat imediat că este o afirmație complet greșită și a fost foarte critică în declarațiile sale. Ea nu a menajat deloc persoana care a făcut afirmația pe internet, ba chiar a transmis că vorbește fără să aibă cunoștință de cauză.

Cu toate acestea Victor Cornea a obținut prima victorie din cariera sa la un turneu de Grand Slam. Fostul antrenor al tenismenului a ținut să lanseze o ironie la adresa Andreei Bălan, iubita sportivului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *