Prima pagină » Radio » Actualitate » Irinel Columbeanu, transformat total de boală. Cum arată acum fostul milionar și ce regrete are

Irinel Columbeanu, transformat total de boală. Cum arată acum fostul milionar și ce regrete are

29 aug. 2023, 09:41,
în Radio

Fostul milionar de la Izvorani, Irinel Columbeanu, pare transformat total de boală și este greu de recunoscut după ce a suferit un AVC la începutul anului. Pe lângă problemele de sănătate, bărbatul a fost afectat și de situația financiară precară, care i-a dat viața peste cap. În prezent, Irinel Columbeanu a ajuns o umbră a celui de altădată, fiind complet cărunt, cu barbă și slăbit.

De la extaz la agonie. Așa ar putea suna un titlu de film sau de carte, care ar prezenta viața lui Irinel Columbeanu. La 66 de ani, fostul milionar a ajuns de nerecunoscut, iar problemele de sănătate și cele financiare l-au afectat vizibil. Fostul soț al Monicăi Gabor a avut o apariție rară într-o celebră emisiune.

Irinel Columbeanu, transformat total de boală

În cea mai recentă ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată pe canalul de youTube „theXclusive”, a fost invitat Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri, cândva milionar de top, este acum de nerecunoscut: complet cărunt, cu barbă și vizibil mai slab. Din păcate, și acel accident vascular cerebral, suferit în februarie 2022, l-a afectat ireversibil.

Acum, în timpul interviului, Irinel a avut unele dificultăți de mișcare și nu și-a putut ține deschis complet ochiul drept. În discuția cu moderatorul, Irinel a explicat că regretă decizia de a candida la Primăria Capitalei, în 2012, împotriva lui Sorin Oprescu, explicând că din cauza acelei decizii, cel mai probabil, și-a atras tot ghinionul și a ajuns la sapă de lemn.

„Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare și, dintr-o dată, am primit o comunicare de la banca de la care luasem creditul că a fost declarat scadent”, a declarat Irinel Columbeanu.

Cum a fost despărțirea de Monica Gabor

Irinel Columbeanu a rememorat, cu nostalgie, și anii petrecuți cu Monica Gabor, femeia care i-a dăruit o fiică, pe Irinuca. Fostul milionar regretă acum multe dintre deciziile luate pe finalul căsniciei, în special divorțul scandalos din 2011.

„Nunta a fost foarte frumoasă, păcat că nu am rămas împreună, ar fi fost bine și frumos să creștem fetița împreună! Despărțirea a fost foarte urâtă! Monica era un copil, nu a meritat tot circul făcut la porțile palatului din Izvorani! Acum am dat la pace, dar prea târziu! Îmbătrânim, devenim neputincioși, multe boli etc. Regretele sunt tardive”, a declarat Columbeanu.

Totodată, Iri a spus și care sunt viciile care i-au afectat viața.

„Țigările și femeile… Dacă iei hotărâri proaste, când te gândești tu că ești șmecher… Mi se urcase la cap. Inteligența pe care credeam eu că o am a fost anihilată de acest lucru. Am fost prea credul. Am crezut și în oameni, și în femei”, a mai punctat Irinel Columbeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024