Prima pagină » Cancan » Irinel Columbeanu și-a serbat ziua de naștere. Ce mesaj a primit de la Monica Gabor

Irinel Columbeanu și-a serbat ziua de naștere. Ce mesaj a primit de la Monica Gabor

29 mai 2024, 08:32,
în Cancan

Irinel Columbeanu și-a serbat ziua de naștere pe 28 mai. Anii de glorie au trecut, iar acum fostul milionar de la Izvorani își petrece zilele într-un azil de bătrâni din Ghermănești. Cu ocazia zilei sale de naștere, prietenii i-au pregătit o surpriză, o ieșire la un restaurant de lux din Otopeni.

Deși nu mai are opulența de odinioară, el așteaptă cu nerăbdare revederea cu fiica sa și se bucură că a reușit să vorbească cu Monica Gabor.

Cum și-a petrecut Irinel Columbeanu ziua de naștere

Irinel Columbeanu a marcat ieri ziua de naștere în compania prietenilor, declarând că s-a simțit excelent. Serghei Mizil, cu glumele sale iscusite, a contribuit la menținerea unei atmosfere vesele, petrecerea prelungindu-se până la ora 22:00.

„De ziua mea de naștere am fost la un local frumos cu mai mulți prieteni. Nu am primit cadou cine știe ce chestii să pot spune, dar important că ne-am simțit cu toții bine. Serghei Mizil a făcut o atmosferă super cu glumele lui, am râs cu toții la masă. Întâlnirea a durat cam până la 22.00, după care fiecare a plecat acasă’, a spus Irinel Columbeanu, pentru Click!

La bucuria zilei de naștere se adaugă și revederea cu fiica sa Irina, care va vizita România pe 14 iunie. Se pare că și tatăl Irinei, Irinel Columbeanu, a reușit să reia legătura cu Monica Gabor, fosta sa soție, după un divorț tumultuos din 2011. Cei doi au conversat de ziua lui Irinel prin mesaje, semn al unei posibile împăcări.

„O aștept pe Irina cu sufletul la gură. Pe 14 iunie o să vină în România. Am vorbit cu ea ieri și m-am bucurat foarte mult. Am vorbit chiar și cu Monica prin mesaje și mi-a spus că se bucură din suflet că am luat legătura cu Irina’, a mai declarat el.

Având în vedere situația dificilă a lui Irinel Columbeanu, care a rămas fără casă și locuiește de luni bune într-un centru pentru vârstnici, mulți se întreabă unde va sta fiica sa, Irina, în timpul vizitei sale în România. O soluție a apărut recent. Ion Cassian, directorul centrului, a declarat că o poate găzdui pe Irinuca în propria sa casă, situată chiar în curtea centrului.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au cunoscut în anul 2005

Afaceristul descrie începutul relației lor ca o dragoste fulgerătoare, „la prima vedere și jumătate”. Au oficializat relația în același an, devenind ulterior părinții unei fetițe, dar după cinci ani au decis să se separe.

Au trecut 12 ani de la despărțirea lui Irinel Columbeanu de Monica Gabor. De atunci, ea s-a stabilit în SUA, unde trăiește o poveste de dragoste cu Mr. Pink, un cunoscut om de afaceri american.

Ieri, pe 28 mai, Irinel Columbeanu și-a serbat ziua de naștere alături de mai mulți prieteni și s-a simțit excelent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024