Prima pagină » Cancan » Irinel Columbeanu și-a pregătit înmormântarea! “Mi-a lăsat și numărul de telefon al…” 

Irinel Columbeanu și-a pregătit înmormântarea! “Mi-a lăsat și numărul de telefon al…” 

02 oct. 2024, 08:50,
Cezar Bulgaru în Cancan

Irinel Columbeanu și-a pregătit înmormântarea și a discutat cu Ion Cassian toate detaliile. Fostul milionar se confruntă cu probleme de sănătate și dificultăți financiare, ajungând într-o situație delicată. Irinel Columbeanu dispune de puțini susținători în aceste momente, printre aceștia numărându-se patronul azilului în care locuiește, Ion Cassian, fiica sa, Irina, și câteva cunoștințe care îl vizitează ocazional.

Irinel Columbeanu și-a pregătit înmormântarea!

Aceste circumstanțe l-au determinat pe Irinel Columbeanu să reflecteze la momentul în care nu va mai fi în viață. Fostul milionar a discutat cu Ion Cassian, patronul azilului unde locuiește, toate detaliile legate de ceremonia sa funerară și modul în care va fi condus pe ultimul drum.

„Am discutat cu Irinel despre asta, mi-a spus că ar vrea să fie înmormântat unde este și tatăl lui (n.r.-la Cimitirul Ghencea Militar), acolo au locul de veci al familiei. Dar, nu voi fi singurul care se va ocupa de asta, mi-a lăsat și numărul de telefon al unei cunoștințe, cu care ar trebui să iau legătura, după decesul lui. Eu m-am mai ocupat și de înmormântările altor foști pacienți, care m-au rugat să îi conduc pe ultimul drum. Am plătit adesea tot, de la sicriu, până la parastas. Dacă așa mă roagă oamenii, le respect această ultimă dorință”, a menționat Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, conform Click.ro.

Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu, în prezent

Irinel Columbeanu a traversat o perioadă dificilă din cauza problemelor de sănătate, însă, potrivit declarațiilor oferite de Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, starea sa s-a îmbunătățit considerabil în prezent.

„Acum este mai bine, mănâncă, a avut o perioadă mai la vale, dar a început să își revină”, a mai spus Ion Cassian.

Ce avere a avut Irinel Columbeanu

În anul 2007, Irinel Columbeanu se afla în apogeul carierei sale antreprenoriale, cu o avere estimată la 150 de milioane de euro, cea mai mare din întreaga sa activitate de afaceri. Doar cu un an înainte, în 2006, averea sa fusese de aproximativ 60 de milioane de euro, iar în 2008 aceasta ajunsese la 40 de milioane de euro. Totuși, declinul financiar nu a întârziat să apară, iar în 2009, valoarea averii sale a scăzut la doar 7 milioane de euro.

Deși și-a dorit succes continuu în afaceri, lucrurile nu au mers conform așteptărilor lui Columbeanu. În doar doi ani, a pierdut o mare parte din ceea ce acumulase, ajungând de la o sumă impresionantă de 150 de milioane de euro la doar câteva milioane. Fostul om de afaceri a recunoscut, într-o emisiune televizată, că una dintre principalele cauze ale acestui declin a fost fabrica sa de ciment. Cu toate acestea, Columbeanu a evitat să ofere prea multe detalii despre evenimentele care l-au adus în această situație.

În prezent, Irinel Columbeanu și-a pregătit înmormântarea și a discutat cu Ion Cassian toate detaliile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024