Prima pagină » Cancan ultimă oră » Irinel Columbeanu și-a lansat cea de-a treia carte! Deja pregătește un nou proiect de-a dreptul spectaculos

Irinel Columbeanu și-a lansat cea de-a treia carte! Deja pregătește un nou proiect de-a dreptul spectaculos

04 iun. 2022, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Irinel Columbeanu este autorul unei trilogii spectaculoase despre viața sa. Astăzi, a lansat și cel de-al treilea volum, intitulat „Chintesența”, în care povestea este centrată în jurul persoanei pe care Irinel Columbeanu o iubește cel mai mult din lumea aceasta și anume Irina, fiica sa.

La evenimentul de lansare au fost prezenți fanii acestuia, apropiați și presa.

Irinel Columbeanu lucrează la a patra carte

Zi mare pentru Irinel Columbeanu! Tocmai și-a lansat cel de-al treilea volum, care încheie trilogia despre viața sa. Subiectul principal este Irina, fiica sa și momentele petrecute împreună. Aici, aflăm detalii mai puțin știute și discuții mai puțin auzite din cadrul familiei celebrului om de afaceri.

Irinel Columbeanu pregătește un nou proiect, de mare anvergură, care, cu siguranță va stârni interesul românilor.

„Mă simt destul de emoționat și emoțiile vor mai dura până voi afla părerea cititorilor despre primele volume pe care deja le-am lansat, în același timp ard de nerăbdare să mă apuc de a patra carte, care va avea același personaj principal, Ili Colbeanu, care își va continua aventura la Chișinău, în căutarea dragostei, pe care o caută tot Anna și va fi un roman de dragoste, dar și de aventuri, pentru că la Chișinău va da și peste război și peste multe alte aventuri. Totul este în capul meu destul de bine stratificat. Ili va da și peste oligarhi de toate națiile și cred că va fi ceva destul de interesant.”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu vrea să facă un film despre viața lui

Surprizele nu se opresc aici! Cu adevărat fascinant este că Irinel Columbeanu anunță posibilitatea apariției pe piață a unei pelicule despre viața sa. Cunoscutul om de afaceri a dezvăluit tot ce și-a pus în minte pentru perioada următoare.

„Sigur că m-am gândit și în acest sens, cred că așa ceva se întâmplă de la sine. Deci, aștept inițiativa. Oricum, producția unui film e o aventură destul de mare și cred că nu se întâmplă niciodată dacă nu face un sens anume pentru cei care investesc în acest lucru.”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *