Prima pagină » Cancan » Irinel Columbeanu și-a făcut prietenă la azil. „Nu vrea să se mai căsătorească”

Irinel Columbeanu și-a făcut prietenă la azil. „Nu vrea să se mai căsătorească”

20 sept. 2024, 13:56,
Cezar Bulgaru în Cancan

Irinel Columbeanu și-a găsit liniștea la azil după ce și-a făcut prietenă la azil. Viața fostului milionar s-a schimbat radical după ce a pierdut totul. Din omul cu buzunarele pline, a ajuns să nu mai aibă nimic.

Și-a pierdut prietenii, dar și-a găsit liniștea alături de o nouă iubită. Cei doi și-au găsit refugiul la centrul de vârstnici din Ghermănești.

Irinel Columbeanu a suferit enorm după ce a pierdut totul. Singurătatea din azilul de bătrâni a fost cu atât mai greu de suportat cu cât a fost abandonat de cei pe care îi considera prieteni.

Ce femei l-au vizitat pe Irinel Columbeanu la azil

Deși puțini au fost cei care i-au oferit sprijin, patronul azilului de bătrâni, Ion Cassian, s-a dovedit a fi un adevărat prieten pentru Irinel Columbeanu. Recent, fostul afacerist a avut parte de o surpriză plăcută: l-a vizitat Prințesa Brianna Caradja, cu care a avut o relație în trecut. O altă fostă iubită, Oana, i-a făcut de asemenea o vizită.

„Irinel Columbeanu a suferit două accidente vasculare, dar acum e bine, a trecut peste perioada de decădere. Au mai venit pe la el prietenii, l-au mai înviorat. Și Prințesa Brianna Caradja l-a vizitat, am cunoscut-o, ei au fost împreună câțiva ani buni. Au vorbit în franceză, și el știe, la perfecție, nu i-a dat și bani, din câte știu eu. A mai fost și Oana, ultima lui fostă iubită. Romanița nu a venit însă să-l vadă”, a spus Ion Cassian, pentru click.ro

Irinel Columbeanu și-a făcut prietenă la azil

Se pare că Irinel Columbeanu a legat o prietenie cu o altă locatară a azilului. Cei doi petrec mult timp împreună, purtând conversații interesante, întrucât noua sa prietenă este o femeie foarte inteligentă, posibil fostă profesoară. Cu toate acestea, Irinel Columbeanu a exclus categoric ideea unei noi căsătorii.

„Are aici o prietenă de suflet, este chiar vecina lui. Este o femeie cultă, deșteaptă, îi face plăcere să vorbească cu ea. Și el, la rândul lui, este cult, educat. Cred că doamna a fost profesoară. Dar, Irinel mi-a zis că nu vrea să se mai căsătorească vreodată, este exclus!”, a mai dezvăluit patronul azilului.

Subiectul lui Irinel Columbeanu și căderea sa financiară este unul care a stârnit mult interes în presă și în rândul publicului. De la un stil de viață opulent și o avere considerabilă, fostul milionar a trecut printr-o transformare radicală, ajungând să se confrunte cu dificultăți financiare semnificative.

De curând, viața acestuia pare să fi luat o turnură mai bună și să își fi găsit liniștea după ce Irinel Columbeanu și-a făcut o prietenă, la azil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024