Prima pagină » Cancan » Irinel Columbeanu, sărbători triste de Paște. Fostul afacerist este consemnat în azil

Irinel Columbeanu, sărbători triste de Paște. Fostul afacerist este consemnat în azil

03 mai 2024, 06:56,
BZI.ro, în Cancan

Irinel Columbeanu va avea sărbători triste anul acesta, de Paște, fiind pentru prima dată când celebrează Învierea Domnului la azil. Fostul afacerist se confruntă cu mai multe probleme de sănătate și spune că a fost uitat de toată lumea. Însă, chiar dacă este în azil, Irinel Columbeanu se va putea bucura de o masă pe cinste pentru această sărbătoare.

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, se confruntă cu o stare de sănătate proastă și trebuie să fie în permanență atent la stilul de viață pe care îl adoptă. Părăsit de familie și de prieteni, acesta va fi nevoit să petreacă sărbătorile pascale în azil.

Irinel Columbeanu, sărbători triste de Paște

Fostul milionar locuiește de mai bine de jumătate de an într-un azil din Ghermănești și nu primește vizite de la prieteni sau rude tocmai des. Anul acesta, fostul milionar Irinel Columbeanu își va petrece primul Paște departe de casă, la azilul din apropierea Capitalei. Din păcate, acesta va sta singur, cu toate că speră să primească vizite de la prietenii săi.

În plus, Irinel Columbeanu nu și-a făcut niciun program pentru aceste sărbători și nici nu speră să intervină vreo schimbare, deoarece nu a primit nicio veste de la prieteni înainte de Paște.

„De Paște nu am niciun program. Nu m-a sunat niciun prieten, niciun apropiat să mă invite undeva anume sau să își anunțe vizita. Eu îi aștept pe la mine sau să mă sune”, a spus Irinel Columbeanu.

Cum va arăta masa de sărbătoare la azil

Patronul azilului la care stă Irinel Columbeanu a făcut recent dezvăluiri despre cum va arăta ziua de Paște pentru rezidenții căminului. Conform acestuia, va fi organizată o masă la care se vor regăsi multe bunătăți și preparate tradiționale. Cu toate acestea, locuitorii azilului trebuie să fie atenți la cât mănâncă, deoarece sunt la o vârstă înaintată.

„Organizăm masa de Paște, cu bunătăți. Probabil că o să facem și cu Irinel, îl așteptăm la masă, cu ouă vopsite, miel la cuptor, ciorbă de miel, cozonac, dar în cantități mai mici, pacienții noștri și Irinel nu au voie să mănânce mult, căci sistemul digestiv la persoanele în vârstă nu mai este ca la tinerețe. Avem în permanență un medic nutriționist, care stabilește meniul”, a precizat Ion Cassian, administratorul azilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024