Prima pagină » Cancan » Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubită. Oana i-a aplicat lovitura de grație
Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubită. Oana i-a aplicat lovitura de grație

Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubită. Oana i-a aplicat lovitura de grație

31 aug. 2020, 17:12,
BZI.ro, în Cancan

Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubită. Se pare că dragostea dintre Irinel și Oana Cojocaru a ținut doar trei ani. Cel puțin așa susțin prietenii apropiați ai lui Irinel. Ce-i drept, și averea fostului milionar din Izvorani s-a dus pe Apa Sâmbetei…

Viața te lovește atunci când te aștepți mai puțin. Iar asta ar fi ultima lovitură pe care Irinel Columbeanu o mai putea primi, după ce averea i s-a dus și omul locuia ceva mai modest. Iubita tinerică Oana Cojocaru l-a surprins neplăcut pe omul de afaceri. Și asta s-a întâmplat într-un moment în care lui Iri nu-i este bine deloc financiar de vreo câțiva ani.

Doar trei ani a durat relația cu Oana Cojocaru, un fotomodel alături de care Irinel se vedea familist. Doar că, potrivit apropiaților lui Iri, iubita tinerică l-a părăsit! Aceasta ar fi luat o mică pauză, vorba clasică, pentru ca despărțirea să nu fie bruscă. Însă e clar ca bună ziua că va fi despărțire…

Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubită

În vârstă de 63 de ani, Irinel Columbeanu nu se sfiește să recunoască faptul că nu mai e pe cai mari. Avea zeci de milioane de euro acum mai bine de zece ani, iar acum stă cu chirie și conduce un SH. To ce mai avea de preț era Oana, care, se pare, l-ar fi părăsit. Așa cum au făcut-o pe vremuri Anna Lesko, Monica Columbeanu și multe alte „piese” din showbiz-ul autohton.

Apropiații lui Irinel Columbeanu spun că și iubita cu 40 de ani mai tânără decât el l-ar fi părăsit. Oana și Iri se cunoscuseră în urmă cu trei ani. Și au început o relație, oarecum controversată. Între timp a mai avut loc o despărțire, dar Iri a reușit să o îmbuneze pe iubita tinerică și s-au împăcat. Mai greu de crezut este că la fel se va întâmpla și acum.

„El iese foarte rar în oraș, iar când o face este tot timpul singur. Când este întrebat de Oana devine serios și spune că are treabă. Însă, este clar faptul că între ei s-a produs o ruptură. Rămâne de văzut dacă este vorba despre o ceartă pasageră sau de o despărțire definitivă”, au declarat surse din anturajul lui Iri.

Așadar, după trei ani de relație, cei doi și-ar fi spus adio. Iar decizia i-ar fi aparținut Oanei, care a decis să ia o pauză.

Pe vremuri milionar, azi – falimentar

Are 63 de ani și a trăit în toți acești ani cât pentru 5 vieți. Irinel Columbeanu a cunoscut măreția, iar de curând – decăderea. A făcut afaceri pe bandă rulantă și a reușit să câștige zeci de milioane de euro. De asemenea, a cunoscut și celebritatea prin prisma femeilor frumoase și celebre care i-au trecut prin pat. Și le amintim aici doar pe Anna Lesko și Monica Gabor, o fată săracă dar frumoasă din Bacău. La un moment dat, cei doi au fost protagoniștii unui reality show, în care au fost filmați pas cu pas.

Însă, după divorțul de „scorpia de la Izvorani”, Irinel a început să cunoască decăderea. A investit în afaceri care au dat faliment și a făcut credite de milioane de euro, pe care nu a mai reușit să le plătească. A pierdut, pe rând, toate afacerile, apoi a început să vândă apartamentele pe care le deținea, pentru a-și putea păstra nivelul de viață. Anul trecut, băncile l-au executat silit și au pus sechestru pe tot ceea ce avea omul de afaceri. Așa a rămas fără Bentley, fără celebra vilă de la Izvorani, dar și fără super-barca de la Snagov.

Acum, Irinel conduce o mașină de 5000 de euro și locuiește cu chirie într-un apartament cu două camere. Și ca și cum nu era de ajuns, Irinel Columbeanu s-a despărțit și de iubită, Oana Cojocaru zburând spre alte zări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *