Prima pagină » Cancan ultimă oră » Irinel Columbeanu pleacă la Monica în Statele Unite: „Mr. Pink nu cred că este gelos!”

Irinel Columbeanu pleacă la Monica în Statele Unite: „Mr. Pink nu cred că este gelos!”

12 oct. 2022, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au avut o relație foarte controversată, mai ales că era o diferență considerabilă de vârstă între ei.  Acum, cei doi au ajuns la sentimente mai bune și au o relație bazată pe respect, mai ales pentru că au și o fetiță împreună.

Fostul milionar a decis să meargă la fosta soție în Statele Unite, astfel că-și va petrece sărbătorile de iarnă alături de Irina, Mr. Pink și Monica Gabor.

Irinel Columbeanu pleacă în S.U.A. la Moni: „Stau acasă la Monic

Deși s-au despărțit, Irinel Columbeanu a spus că se înțelege bine cu fosta parteneră, Monica, iar cu fiica sa, acesta a mărturisit că se înțelege la fel de bine. Irinel plănuiește să meargă la Monica de sărbători, deoarece Irinuca nu are în planuri să ajungă în România prea curând.

De asemenea, Irinel Columbeanu a spus că nu are de gând să stea la hotel, ci chiar la Monica Gabor acasă, deși locuiește cu Mr. Pink.

„Cu Monica mă înțeleg bine! Cu Irinuca la fel de bine! Chiar astăzi dimineață am vorbit cu ea (n.r- Irinuca). I-am trimis prin mesaje niște mascote și mi-a spus că îi plac.

Vorbesc cu ea aproape în fiecare zi. Ne înțelegem de minune. Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea. Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați.”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!.

Irinel Columbeanu: „Mr. Pink nu cred că este gelos că o să merg în America și o să stau cu ei”

Fostul milionar a rămas în relații bune cu Monica și susține că Mr. Pink nu este gelos că o sa stea cu ei cât o să fie în America. Acesta susține că a părtrat legătura cu Monica și au vorbit, cu toate că actualul partener al acesteia era prezent.

„Ultima dată am vorbit cu Monica cred că săptămâna trecută. Tot așa, i-am trimis niște mascote prin mesaje și mi-a spus că i-au plăcut. Mr. Pink nu cred că este gelos că o să merg în America și o să stau cu ei. Având în vedere faptul că am mai conversat cu Monica de mai multe ori prin mesaje, iar el nu a fost deranjat”, a mai spus Irinel Columbeanu, pentru Click!.

Cu ce regrete a rămas Irinel Columbeanu în urma divorțului?

Irinel Columbeanu are și câteva regrete când vine vorba despre fosta lui soție. Unul dintre ele ar fi acela că a ajutat-o să devină cunoscută:

„Considerând cu ce s-a lăsat această încurajare și acceptare a lucrurilor pe care am presupus eu că și le dorea, răspunsul este da.

Acum regret că am făcut-o (n.r. că a făcut-o celebră)”, a declarat Irinel Columbeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *