Prima pagină » Radio » Actualitate » Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de cinci ani. Mr Pink și fosta soție nu i-au onorat invitația

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de cinci ani. Mr Pink și fosta soție nu i-au onorat invitația

29 mai 2023, 11:40,
în Radio

Irinel Columbeanu suferă destul de mult după ce nu și-a mai văzut fiica de cinci ani și nici nu are speranțe că acest lucru se va întâmpla curând. Fostul milionar de la Izvorani și-a dorit să le aibă aproape pe fosta soție și pe Irina, de ziua sa, însă acest lucru nu a fost posibil. Totodată, Irinel Columbeanu mai spune că nici Monica Gabor nu l-a invitat în America…

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu și-a dat acordul, cu câțiva ani în urmă, imediat după divorț, ca fiica lui să locuiască cu Monica Gabor, în America. De atunci, însă, fostul afacerist a fost nevoit să se obișnuiască cu dorul, căci Irinuca nu a putut să-l viziteze prea des.

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de cinci ani

Veste neplăcută primită de Irinel Columbeanu direct din America, în ziua în care a împlinit 66 de ani! Fostul afacerist a sperat până în ultimul moment că nu se va întâmpla asta! Au trecut deja cinci ani de când acesta nu și-a văzut fiica, iar recent, de ziua lui, deși spera la o surpriză, pare că lucrurile nu stau prea diferit. Irinel Columbeanu a dezvăluit că a invitat-o pe adolescentă în România, alături de mama ei și de Mr Pink, însă fără rezultat.

Irinel Columbeanu a împlinit sâmbătă, 27 mai, 66 de ani și a ales să-și sărbătorească ziua de naștere într-o locație aparte, alături de prieteni și apropiați. Cu toate acestea, aniversarea i-a fost umbrită de o veste pe care spera să nu o primească. Fiica lui, care este stabilită în America, nu a putut să vină la petrecere, deși fostul afacerist le-a trimis invitație chiar și Monicăi Gabor și actualului ei partener, Mr Pink, pentru a o însoți pe adolescentă.

„Bineînțeles, pe Monica și pe Irina nu le-am pus la capitolul fostelor iubite. Am invitat întreaga familie, ca să zic așa, binațională, de la Malibu. Dar, distanța fiind foarte mare… Am apreciat că au venit și nașii mei, de la Cluj, care nu-i așa departe de Malibu. Pe Irina nu am mai văzut-o din data de 5 iulie, 2018. Sunt aproape cinci ani. Sunt convins că Monica face tot ce poate în acest sens.

Și cum sunt un tip destul de calculat, îmi pun astfel de probleme. Și eu când a fost să mă duc la ea, m-am gândit cum să fac ca să pot să mă și întorc. Că am avut intenția să mă duc să o văd în luna ianuarie. Dar nu s-a putut din cauza grevelor care erau pe aeroporturi”, a declarat Irinel Columbeanu.

Monica Gabor nu și-a invitat fostul soț în America

Întrebat dacă fosta lui soție a încercat să ia măsuri de curând pentru ca fiica lor să își poată revedea tatăl, după atâția ani, Irinel Columbeanu a dezvăluit că Monica Gabor nu l-a invitat încă în America.

Cu toate acestea, fostul om de afaceri spune că nu vede acest lucru ca pe un impediment, pentru că deține încă viză. Astfel, cu prima ocazie care se va ivi, este decis să călătorească peste hotare, pentru a-și alina dorul de propriul copil.

„Nu, nu am primit această invitație. Dar nu am nevoie, pentru că am viză încă mulți ani de zile. Prudența mea nu s-a terminat nici acum. Așa că voi studia cum se prezintă lucrurile la ora actuală, și dacă-mi voi putea permite, voi călători negreșit ca să o văd”, a mai precizat Irinel Columbeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`