Prima pagină » Cancan » Irinel Columbeanu, în vizită la vila arsă de la Izvorani. Imagini deprimante cu ruinele

Irinel Columbeanu, în vizită la vila arsă de la Izvorani. Imagini deprimante cu ruinele

11 oct. 2024, 11:52,
Radu Vasiluță în Cancan

Irinel Columbeanu a fost recent în vizită la vila arsă de la Izvorani, care în trecut i-a aparținut și de care îl leagă amintiri frumoase. În urmă cu patru ani, impozanta locuință a fost mistuită de un incendiu și a rămas o ruină. La vederea imaginilor, Irinel Columbeanu a fost năpădit de emoții și amintiri din perioada sa de glorie.

În anul 2020, vila lui Irinel Columbeanu de la Izvorani a fost aproape complet distrusă în timpul unui incendiu devastator. În picioare au rămas câțiva pereți, câteva piese de mobilier arse, degradate și o grămadă de amintiri. Au trecut 4 ani de atunci, iar acum fostul crai de Dorobanți își trăiește bătrânețea într-un cămin de seniori din Ghermănești, potrivit Cancan.

Irinel Columbeanu, în vizită la vila arsă de la Izvorani

Irinel Columbeanu și-a văzut viața trecând prin fața ochilor. Recent, fostul milionar s-a întors „acasă”, la vila din Izvorani, printre ruinele mistuite de flăcări, cândva locul unde se țineau cele mai exclusiviste petreceri și de care îl leagă atâtea amintiri frumoase. Fostul milionar a retrăit perioada sa de glorie și cu greu și-a stăpânit emoțiile.

Acesta și-a dorit nespus de mult să mai ajungă măcar o dată la fosta lui casă în care a locuit o bună perioadă de timp cu familia lui, iar dorința lui s-a îndeplinit. În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, preț de câteva ore, fostul milionar și-a retrăit anii petrecuți în fostul său palat. Revăzând locul care i-a fost atât de drag, acesta a fost cuprins de un amalgam de sentimente și trăiri.

„Sentimentul este amestecat, nu-mi pare rău de nimic, dar totuși simt o emoție puternică revăzând niște lucruri care mi-au fost dragi”, a spus Irinel Columbeanu când a intrat pe proprietății de la Izvorani.

Cuprins de emoție și de dor, Irinel Columbeanu a făcut câțiva pași în fostul său palat. Și-a adus aminte de vremurile bune, de fiica lui și de anii petrecuți acolo. Printre obiectele și piesele de mobilier arse a găsit un tablou cu mama lui și cu Irinuca, tablou pe care l-a sărutat ca pe o icoană. La vederea fotografiei, vizibil emoționat, fostul milionar abia și-a stăpânit lacrimile.

Locuiește de mai bine de un an la azil

De când a pierdut și ultimul leu din averea de peste 15 milioane de euro, Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască într-un cămin pentru seniori din Ghermănești. Cu ajutorul lui Ion Cassian, proprietarul și prietenul lui, fostul milionar a reușit să iasă din situația delicată în care se afla.

Fostul afacerist are o pensie de doar 2.200 de lei, sumă care nu acoperă serviciile azilului – care pot ajunge până la 8.000 de lei. Uitat de prieteni și de familie, acesta primește susținere financiară de la proprietarul căminului.

„Are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu a suferit două accidente vasculare, dar acum e bine, a trecut peste perioada de decădere. Au mai venit pe la el prietenii, l-au mai înviorat”, a mai spus Ion Cassian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
11 octombrie 2024
11 octombrie 2024