Prima pagină » Cancan » Irinel Columbeanu, detalii despre prima întâlnire cu Monica Gabor. Cum a cerut-o de soție

Irinel Columbeanu, detalii despre prima întâlnire cu Monica Gabor. Cum a cerut-o de soție

17 feb. 2022, 13:34,
BZI.ro, în Cancan

În cea de-a doua carte a sa, Irinel Columbeanu a dat detalii despre prima întâlnire cu Monica Gabor, dar și cum a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție. Cei doi au avut un mariaj care a durat 5 ani și din care a rezultat o fată, Irina Columbeanu. Cu toate că au divorțat în urmă cu aproape 11 ani, Irinel Columbeanu și Monica Gabor sunt în relații bune.

Irinel Columbeanu a lansat cel de-al doilea volum din trilogia „Istoria unui vehement”. Cartea, intitulată „Apofenia”, cuprinde detalii neștiute despre relația pe care a avut-o cu fosta sa soție, Monica Gabor, care în prezent trăiește în America alături de fiica lor, Irina, și iubitul ei, Mr Pink. În paginile acestui volum, fostul milionar a descris prima întâlnire cu Monica, primul sărut, dar și momentul în care a decis să o ceară în căsătorie.

Irinel Columbeanu, detalii despre prima întâlnire cu Monica Gabor

Irinel și Monica s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 17 ani. Povestea celor doi a fost mereu în atenția publică și a fost îndelung comentată. La mai bine de 10 ani de la divorț, omul de afaceri a decis să pună în paginile cărții sale detalii neștiute din controversata relație. Prima întâlnire dintre Irinel și Monica a avut loc pe 13 iulie 2005. Ea venise în București să facă poze pentru catalogul ei de manechin la studioul foto care se afla în același bloc din Piața Victoriei unde Irinel Columbeanu avea birourile.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, povestește Irinel Columbeanu în cartea sa.

Monica i-a atras atenția lui Irinel de la prima întâlnire și a simțit de atunci că va deveni femeia lui, deși era conștient că ea era doar în clasa a XII-a.

S-au sărutat în fața lui Traian Băsescu

În cartea sa, Irinel povestește și detalii intime din relația cu Monica. El obișnuia să o însoțească la evenimentele la care ea participa, așa cum a fost și prezentarea de modă din cadrul festivalului Callatis. Dragostea era atât de mare, încât Irinel a avut grijă să aibă la dispoziție un cadru intim pentru momentele de pauza din timpul spectacolului.

Erau atât de îndrăgostiți încât cu greu își puteau stăpâni gesturile. Irinel detaliază o mică ceartă cu Monica, în timpul festivalului Callatis. A reușit să o împace cu un sărut chiar în fața președintelui Traian Băsescu, prezent alături de soție la spectacol.

Cum a cerut-o în căsătorie

De asemenea, omul de afaceri a mai detaliat în cartea sa și momentul în care a decis să o ceară în căsătorie pe Monica Gabor. I-a cerut sfatul prietenului său, Matei, care ulterior a devenit și nașul de cununie.

„- Matei, eu simt că vreau să mă însor cu fata asta! Tu ce părere ai?
– Illi, fă cum simți, numai tu poți ști cum e mai bine, dar în general astfel de lucruri mai mult se pot simți decât se pot ști. Pentru ea nu ar fi deloc rău să se întoarcă acasă cu această confirmare.
– Mă gândesc să «o cer» azi, imediat ce se poate, înainte ca seara asta să se termine, și într-un cadru așa, mai festiv, cum se face de obicei. Habar n-am, nu mă pricep.
– Asta se poate aranja, nu-i o problemă, dar îți trebuie martori, inel, nu-i așa de simplu de aranjat de la o oră la alta”, a relatat Irinel Columbeanu în cartea sa.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit în 2006, însă au divorțat în 2011. Cei doi au împreună o fată, Irina Columbeanu, care a împlinit de curând 15 ani și locuiește cu mama sa în America.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *