Prima pagină » Cancan ultimă oră » Irinel Columbeanu, de urgență la spital. Afaceristul a suferit un accident vascular cerebral

Irinel Columbeanu, de urgență la spital. Afaceristul a suferit un accident vascular cerebral

25 feb. 2022, 22:16,
în Cancan ultimă oră

Clipe grele pentru Irinel Columbeanu! Din nefericire, afaceristul a fost transportat de urgență la spital. Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral (AVC) și a avut nevoie de îngrijirile cadrelor medicale de specialitate. Iată cum se simte acum afaceristul și alte detalii despre starea sa de sănătate.

Irinel Columbeanu a fost transportat de urgență la spital. Conform informațiilor obținute în exclusivitate de Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, afaceristul a suferit un accident vascular cerebral.

Irinel Columbeanu, de urgență la spital

Irinel Columbeanu a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar de Urgență Elias, acolo unde este și internat în aceste momente. Viața afaceristului este în afara oricărui pericol și în prezent se simte mult mai bine.
Irinel Columbeanu a confirmat faptul că se află în spital.

”După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum”, a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Așadar, Irinel Columbeanu dă de înțeles că nu există motive de îngrijorare și rămâne de văzut cum se va simți în zilele următoare, înainte să fie externat.

Irinel Columbeanu și-a lansat a doua carte pe 16 februarie

Data de 16 februarie a fost una cât se poate de importantă pentru Irinel Columbeanu. Chiar înainte de a avea aceste probleme de sănătate, afaceristul a lansat cea de-a doua carte din trilogia „Istoriile unui vehement”. Fosul soț al Monicăi Gabor a fost cât se poate de deschis. A dat cărțile pe față și a spus lucrurilor pe nume, chiar și atunci când a venit vorba despre mariajul tumultuos pe care l-a avut cu Monica Columbeanu.

Lansarea cărții „Apofenia” a avut loc la Palatul Suter din București. Afaceristul a fost emoționant, însă și-a amintit cu drag de cele mai frumoase și totodată intense momente pe care le-a trăit de-a lungul vieții sale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *