Prima pagină » Cancan » Irinel Columbeanu, adevărul despre divorț. „Dragostea cu sila nu se poate!”

Irinel Columbeanu, adevărul despre divorț. „Dragostea cu sila nu se poate!”

23 apr. 2021, 13:19,
BZI.ro, în Cancan

Fostul milionar de la Izvorani, Irinel Columbeanu, a făcut mai multe dezvăluiri despre Monica Gabor și a spus care e adevărul despre divorț. Cei doi au fost căsătoriți timp de aproape cinci ani, în perioada 2006-2011. Mai mult, din relația lor a rezultat și un copil, Irinuca, care s-a născut în 2007.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost protagoniștii unei povești care a ținut, mult timp, prima pagină a presei tabloide. Însă această relație a ajuns la final în urmă cu zece ani. Despărțiți de ani buni deja și cu vieți construite în două lumi diferite, ecourile amorului ce a fost cândva între Irinel Columbeanu și Monica Gabor continuă să se audă. Fostul milionar de la Izvorani a precizat zilele trecute că o femeie frumoasă, cum este Monica, nu trebuie ținută într-o colivie, iar dragostea cu sila nu se poate.

Irinel Columbeanu a spus adevărul despre divorț

De curând, Irinel Columbeanu a fost invitatul lui Mădălin Ionescu, la emisiunea acestuia de la Metropola TV, unde a vorbit despre mărire și decădere, dar și despre căsătoria sa cu Monica Gabor. Afaceristul a constatat că, la câțiva ani de la căsătorie, Monica își dorea libertatea, așa că a acționat în consecință. Astfel, totul a culminat cu un divorț destul de mediatizat la acea vreme.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei.

În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a spus Irinel Columbeanu, la Metropola TV.

Irinel Columbeanu a primit o lecție dură de la viață

Cu o avere estimată cândva la 150 de milioane de dolari, Irinel Columbeanu a pierdut tot într-un anumit moment. Despre el se spune acum că este cel mai discret chiriaș al României. Dacă pe vremea când era bogat nu putea să iasă din casă din cauza paparazzilor, astăzi Columbeanu consideră că tot ce a trăit și ce trăiește este o lecție, dar s-a împăcat cu ideea. Și totuși, recunoaște că cel mai greu îi este să stea departe de fiica lui, Irinuca.

„Casa, ca și multe alte întâmplări din viața mea au venit ca și lecții. Mai devreme sau mai târziu trebuie să înveți câte ceva. Această poveste cu falimentul a venit ca rezultat al unei înlănțuiri de decizii proaste care se leagă de așa numita afacere cu cimentul. Situația de acum nu poate să-mi schimbe filozofia de viață. Sunt lucruri care se întâmplă în viață pentru noi. Îmi place să cred că nu mi s-a schimbat statutul social, chiar dacă nu mai am aceeași avere. Sunt chestiuni diferite!”, a mai declarat fostul milionar.

În altă ordine de idei, Irinel Columbeanu este împăcat cu viața sa, iar adevărul despre Monica și divorț vin să facă oarecum lumină în respectiva poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *