Prima pagină » Cancan » Irinel Columbeanu, adevărul despre acuzațiile de infidelitate, pe care Monica Gabor i le-a adus acum 12 ani, când au divorțat

Irinel Columbeanu, adevărul despre acuzațiile de infidelitate, pe care Monica Gabor i le-a adus acum 12 ani, când au divorțat

03 feb. 2023, 11:21,
în Cancan

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit în 2006. Un an mai târziu, cei doi au devenit părinții unei fetițe și păreau că și-au întemeiat familia perfectă, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

După doar cinci ani de mariaj, vedeta i-a cerut divorțul soțului ei. La acea vreme, în presă au existat mai multe speculații, cum că motivul despărțirii l-ar fi reprezentat infidelitatea bărbatului. Acum, la 12 ani de la separarea de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a dezvăluit de ce s-a sfârșit căsnicia lui, dar și care este adevărul din spatele scandalului cu blondele din jacuzzi.

Irinel Columbeanu neagă că i-ar fi fost infidel Monicăi Gabor

La 12 ani de la scandalul cu blondele din jacuzzi, care s-a vehiculat că ar fi dus la finalul mariajului cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu dă cărțile pe față. Fostul om de afaceri a dezvăluit că adevăratul motiv pentru care căsnicia lui a luat sfârșit l-a reprezentat orgoliul, nu infidelitatea.

Mai mult, el a mărturisit că la acea vreme a aflat despre divorț din presă, după ce fosta soție a anunțat că a depus actele în instanță: „O baie zic că e nevinovată, nu m-a crezut ea pe mine. Orgoliul face multe rele pe lumea asta. Eu am aflat din presă de depunerea actelor de divorț.”, a declarat Irinel Columbeanu în cadrul podcastului moderat de Cristina Șișcanu.

Irinel Columbeanu a atins subiectul legat de scandalul cu blondele din jacuzzi și în trilogia pe care a lansat-o de curând, despre viața lui. Fostul afacerist a dat de înțeles că a fost victima unei înscenări și că nu a fost vorba despre nicio aventură.

A ținut, însă, să facă public într-unul dintre volume biletul de adio pe care Monica Gabor i l-a lăsat atunci când s-au despărțit:

„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare.

Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica.”, a scris Irinel Columbeanu în cartea sa.

Cu câți bani a rămas Irinel Columbeanu?

De când s-a aflat că Irinel Columbeanu nu mai beneficiează de averea cu care își permitea să cumpere aproape orice, multă lume s-a întrebat care a fost cauza acestei pierderi și cu câți bani a rămas Irinel.

Fostul afacerist a menționat că va intra din nou în afaceri, iar în momentul în care o va face, își va da seama toată lumea.

Averea lui Columbeanu era estimată înainte de a devenit falit, la zeci de milioane de euro, fiind pe prima pagina a ziarelor ani la rând. Ei bine, în prezent, bărbatul în vârstă de 63 de ani duce o viață modestă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *