Prima pagină » Radio » Actualitate » Irinel Columbeanu, abandonat de cei dragi, traversează o perioadă grea: „Nici ea nu-mi mai răspunde la mesaje”

Irinel Columbeanu, abandonat de cei dragi, traversează o perioadă grea: „Nici ea nu-mi mai răspunde la mesaje”

22 mart. 2023, 13:23,
în Radio

Un om potent financiar altădată, Irinel Columbeanu pare să fi fost abandonat de cei dragi și traversează o perioadă dificilă. Acesta susține că nici măcar fosta soție nu îi mai răspunde la telefon și îl ignoră. Dincolo de aceste probleme, Irinel Columbeanu susține că momentan nu mai dorește nicio femeie în viața lui.

Irinel Columbeanu este un cunoscut om de afaceri din România. În anul 1995 a apărut pentru prima dată în vizorul presei române, într-un scandal de prostituție. În perioada 2006-2011, acesta a fost căsătorit cu fotomodelul Monica Gabor. Cei doi au împreună o fiică pe nume Irina Columbeanu. După divorț, Monica s-a mutat în America, iar în prezent are o relație de lungă durată cu misteriosul afacerist Mr. Pink.

Irinel Columbeanu, abandonat de cei dragi

Irinel Columbeanu, în vârstă de 65 de ani, a trecut de la lux, opulență și femei, la singurătate. Fostul milionar de la Izvorani se simte atât de singur mai ales că nici Monica Gabor nu îi mai răspunde la mesaje. În urmă cu mai mulți ani, Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci.

După ce a pierdut toată averea pe care o avea, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască într-o locuință modestă din Colentina, cu chirie. În plus, lipsa averii l-a făcut să meargă pe jos sau cu autoturismul second hand pe care l-a achiziționat cu 2.000 de euro.

În prezent, Irinel Columbeanu nu are planuri mari în ceea ce privește sărbătorile pascale. Susține că va fi singur în acest an deoarece toate cunoștințele s-au îndepărtat de el. Mai mult, nici cu Monica Columbeanu nu mai vorbește. Așa că odată cu dispariția banilor, au dispărut și femeile frumoase de la brațul său.

„Cel mai probabil, de Paște, o să stau acasă, nu mă duc nicăieri, nu mă duc la Monica. Eu sunt o persoană care acționează sub imperiul momentului. Am vorbit cu fiica mea, Irinuca, recent. M-a sunat acum vreo două nopți și am vorbit despre ale noastre. Am o relație ok cu ea.

Monicăi i-am mai trimis mesaje scrise, în ultima perioadă, dar nu mi-a răspuns. Nici nu necesita un răspuns la ce îi scriam eu. Cu ea nu am mai vorbit deloc în ultimele luni, nici nu m-a invitat de Paște, la ea, în America”, a dezvăluit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu duce o viață modestă, fără femei

Fostul milionar este dezamăgit de palma primită de la viață. Acum, când nu mai are bani și femei, el duce o viață modestă. Deși în trecut spera la o nouă iubire, acum nici nu mai vrea să audă!

„Cu banii sunt ok. Nici prea – prea, nici foarte – foarte bine. Mă descurc. Momentan nu am o iubită, nici nu am nevoie de cineva lângă mine. Nu m-am săturat de femei, dar stau mai bine singur, eu cu gândurile mele”, a mai spus fostul milionar de la Izvorani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *