Prima pagină » Cancan ultimă oră » Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral. Cum se simte afaceristul după operația pe cord

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral. Cum se simte afaceristul după operația pe cord

01 mart. 2022, 23:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Acesta s-a bucurat întotdeauna de o viață plină de lux, lucru care i-a adus consecințe asupra sănătății. Ieri, 28 februarie 2022, el a fost operat pe inimă după ce a suferit un AVC. Iată cum se simte fostul soț al Monicăi Gabor!

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă destul de dificilă din viața lui. După ce și-a lansat primele două cărți bibliografice, starea e sănătate a fostului om de afaceri s-a înrăutățit semnificativ. Din acest motiv, el a ajuns pe mâinile medicilor, care s-au asigurat că viața lui nu este pusă în pericol.

Fostul soț al Monicăi Gabor a fost operat de urgență

Deoarece a suferit un atac vascular cerebral, fostul soț al Monicăi Gabor a fost operat de urgență. Iată cum se simte în urma intervenției!Pe data de 28 februarie 2022, fostul soț al Monicăi Gabor a fost operat pe cord, pentru curățarea carotidei și montarea unui stent. Află chiar acum cum a decurs operația!

Cum se simte Irinel Columbeanu după operația pe cord deschis

Cum se simte Irinel Columbeanu după operația pe cord deschis. Irinel Columbeanu se află în continuare sub supravegherea medicilor, după ce a suferit o operație pe cord, pentru curățarea carotidei și montarea unui stent.

Deși intevenția a fost una dificilă, fostul om de afaceri a trecut cu bine peste această situație.
Deși abia a ieșit dintr-o operație pe cord deschis, Iri, cum îi zic apropiații, se simte bine. Potrivit Spynews, medicii sunt de părere că fostul milionar va putea fi externat în maximum trei zile, dacă starea sa de sănătate se menține la fel de bună precum este acum.

A mai suferit un AVC în 1981

Irinel Columbeanu a vorbit despre starea sa de sănătate, dinainte de operație. El a povestit cum a ajuns pe mâinile medicilor, dar și despre stările de spirit pe care le-a avut. Fostul soț al Monicăi Gabor a menționat că nu este prima dată când se confruntă cu un atac vascular cerebral, primul fiind în 1981.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *